Преносими компютри лаптоп продажбите може да ви спести много пари, ако сте умни

Компютри, особено преносими компютри, са отличен пример за еднократна употреба, електронни елементи. Поради закона на Мур и брой транзистор удвоява на всеки 18 месеца, от възможностите на компютрите прогрес, както е редовно, тъй като по часовник. Което означава, че това, което е високо машина края миналата Коледа може да бъде дълбоко в отстъпка бен сега.

Причината, поради продажба преносими компютри са популярни е същата причина, че Intel Atom задвижвани нетбуците са популярни: За повечето изчислителни задачи, няма реален недостатък като една машина, която е по-малко от най-крайния най-крайните-на-на-пазара. Без значение колко Microsoft Windows е затрупана с Aero интерфейса, напредъка в процесорна технология да ги спасяват … и за хората, които ползват преносим компютър за сърфиране в оръжие, правят някои текстообработка и писане на имейли, по-голямата част от лаптопите се отделя през последните три години (почти два пълни поколения) са повече от достатъчни.

Intel е наясно с това, а процесор Atom е приблизително сравнима с Pentium IV в общите способности, но консумира около 5 вата, когато тичам (типичен CPU лаптоп работи около 30 ватове). Това позволява Atom задвижвани компютри, за да се кандидатира за час в даден момент от доста скромен батерията. Този процесор дойде на пазара през втората половина на 2008 г., а сега е почти категория стандарт. Въпреки това, дори като стандарт категория, Netbook мине през явление продажба преносим компютър. Машините, които са влезли на пазара за $ 400 са сега се продава за $ 250, тъй като производителите се състезават за потребителското търсене.

Същата практика се прилага в други категории лаптопи лаптоп продажба. С крейсерска местни едри търговци на дребно стил (Wal-Mart, клуб на Сам, и т.н.), може да опитате и тип на някои от тези машини и да получат представа за тях … Въпреки това, обикновено си струва труда да питам за всеки преносим компютър продажби могат да окажат , продажба на модели, които са на няколко месеца зад кривата. Често можете да пъти отбележи значителни сделки за продажби лаптопи лаптоп по този начин.

Друго място, за да се получи добра сделка за продажба преносими компютри е онлайн, чрез доставчици като Amazon, Newegg и иБей. Тези места редовно имат лаптопи лаптоп продажби или продажби на лаптопи, като инвентаризация завои, или дори като прессъобщения за конкурентни модели излезе на мястото си. Струва си да проверите тези сайтове редовно за модели, които искате. EBay е най-доброто място да купя продажба преносими компютри, които току-що са били освободени, тъй като има хора, които ги купуват в други страни преди да достигнат до САЩ и да ги препродадат тук до бясно “ранно тълпата предприятие”.

Всеки път, когато си купувате преносим компютър, който е в продажба, се уверете, че сте се пълния комплект – зарядното, нова (или почти нова) батерия, както и всички аксесоари, които идват с нея. Ако тя идва с гаранция от производителя, се уверете, че е посочена преди да купите.