климатик прозорец на въздуха

Покачващите се температури, пек, второто име на лятото, което може да направи някой луд. Но може би това лято на сцената драстично промени и да останеш Thanda Thanda готино готино! Как?? С новата технология охлаждане на климатици прозорец въздух. Сега ползват потребителски света климатик клас само един бутон разстояние. Понякога назад климатици бяха преброени в списъка на луксозни стоки, но сега тя се превърна в гола необходимост. Климатици са се превърнали в много чести нещо, и те са на разположение на пазара от различни марки, различни размери, различни възможности и цени според всички бюджети. Марките, които произвеждат и продават Климатици прозорци са Bluestar, Carrier, Electrolux, Godrej, Haier, Hitachi, Kenstar, LG, Samsung, Voltas, Videocon, Whirlpool.

Балсам Window Air е в основата на хладилника, без да е инсталиран кутия. За да ви осигури с хладен бриз, изпарение на хладилния агент се използва. Новите Климатици технологии помогне почистване на дома и околната среда. Сега-а-ден климатици са оборудвани с такива филтри, които имат способността да хване прах полени, спори и други алергени, както и дим и прах всеки ден. Осъществяване вашия дом не само чист, но germi чисти.

Всички си мислят, че климатиците просто по-ниска е температурата в домовете си чрез изпомпване студен въздух, но това, което наистина се случва е, че премахва топлия въздух от дома си и да го превръща в хладен въздух. Това превръщане цикъл продължава докато достигне желаната температура. Кондиционери прозоречни въздушни са най-доброто за малки пространства. С промените или подобряване на технологиите, тези модели могат да подхождам изискването в по-големи помещения също.

Новите климатици въздух технология са оборудвани с много нови науката и технологиите, които в известен смисъл правят покупки на климатици по-прости и винаги трябва да пазят тези точки се има предвид:

BTU-The BTU (британски термални единици) е пряко свързано до капацитета на охлаждане на климатика. Колкото по-висок брой BTU, толкова по-добре ще бъде капацитет на охлаждане. Един климатик с по-висока BTU може да ви охлаждане екстремни условия. Капацитетът на охлаждане зависи от размера на стаята, не. на членовете и т.н.
EER – Капацитетът на охлаждане и консумация на енергия заедно правят съотношение, което е известно като EER (Коефициент на енергийна ефективност). Моделите с по-висок EER спестяват повече за електричество, но са малко по-скъпи за джоба.
Филтър – Филтрите пречистване прах, полени, дим и много други неща, които правят околната среда безплатна, за да диша.
Anti корозия Body – Органите климатик са покрити с химикали, които се спестява от вода, слънчева светлина и други вредни ефекти като му даде по-дълъг живот.

Така че това всичко за Климатици Window Air, сега лесно можете да изберете една за себе си. Просто се вземе правилното грижи за него. Comfort, Стил срещна съществото на спора!