най-добрата външна DVD записвачка

В Sony DRX-810UL със сигурност е достоен за заглавието добрия външен DVD горелка, тъй като е в състояние да се чете от всички видове медии и е супер бързо, както добре. Можете да свържете тази горелка DVD към вашия компютър чрез USB 2.0 или по-късно дори и FireWire портове и, разбира се, най-добра външна DVD записвачка като това също така поддържа отличен софтуер под формата на пакет от софтуер Nero който помага на потребителите, когато те желаят да направят им редакция, както и архивиране на данни, както и да овладеят също както и автор на техните собствени DVD дискове.
неподдържани медии
Друга причина, поради това предложение от Sony може да се разглежда като най-доброто външно записващо DVD е така, защото тя поддържа няколко неподдържани носители като DVD RAM и CD-I и дори CD + G дискове.
Но, това, което наистина удивлява потребителите и по този начин кара всеки да мисля, че това наистина е най-доброто външно записващо DVD, е фактът, че Sony DVD писател е невероятно бърз, когато иска да пише и чете всички видове медии, с изключение единствено на DVD-RAM дискове това е единствената медия, че този продукт Sony не поддържа. Тя може лесно да пишат по-бързо от всяка друга налична външно записващо DVD – в действителност, това е по-бързо, отколкото дори Buslink DBW-1688-U2 и 8x скорост е наистина вълнуващо.
Друг плюс точка за този продукт Sony е, че благодарение на отлично обслужване на клиентите Sony подкрепа никога няма да се притеснявате за престой и други проблеми – което очевидно веднага прави този Sony външно DVD записващо сигурен претендент за най-добър външен горелка DVD. Можете да се свържете с Sony за поддръжка на клиенти чрез електронна поща, телефон (безплатен номер), а също и онлайн на сайта им и се очаква бързо и ефективно обслужване.
Има малко, че можете вина на Sony външно DVD горелка с и заради гъвкавостта, че този продукт осигурява, че е лесно да се каже, че повечето потребители ще се съгласят, че това наистина е най-доброто външно записващо DVD. Той също така работи с много различни видове формати и въпреки че недостатък е поддръжка на софтуера, всичко на всичко, Sony външно DVD горелка е безопасно залог, и следва да се разглежда като най-доброто външно записващо DVD.
Можете също така да искате да погледнете как външен двуслойни DVD горелка работи, макар и по-често, отколкото не ще вече се намира горелки DVD, че само пишат и четат единични дискове слой. Други топ претендентите за титлата “най-добър външен горелка DVD” включва продукти от Plextor, MegaSTOR, HP, Lite ON и Iomega – но, че е безопасно да се каже, че, в крайна сметка, Sony ще получите кимване.