най-добрите играчи в цифров фотоапарат пазар

Избор на цифров фотоапарат, определено не е лесна задача със стотици марки на разположение на пазара. Преди да решите да купите, трябва да разгледаме многото функции, като оптично качество, мащабиране, носители и т.н. Това са само няколко функции, сред много цифрови модели камери, които се сравняват. От гледна точка на качество на изображението, размерът на мегапикселова резолюция и качеството на лещата са основните фактори, които определят рязкостта на снимките. И един от най-добрите начини да се запознаят с качеството и чистотата на снимките е да видя отпечатани картина.

Що се отнася до съхранение на изображения, има много различни видове носители за съхранение или флаш карти с памет на разположение за цифрови фотоапарати, които са презаписваеми чипове, които не изискват енергия, за да запази съдържанието. Това прави възможно да се вземе много снимки, без страх от тях загуби, преди те да се съхраняват в CD-ROM или твърд диск на компютъра.

Разбира се, избора на цифров фотоапарат, не е лесна задача с толкова много модели и кръг от мега пиксела, функции и различни цени. Някои от основните марки на разположение на пазара са Аргус, BenQ, Canon, Casio, Disney, Epson, Fujifilm, HP, JVC Америка, Kodak, Konica Minolta, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Polaroid, Ricoh, Samsung, Sanyo, Sony и Toshiba. Въпреки това най-популярните сред тях са Canon, Nikon, Sony, Olympus, и Kodak.

Sony участника цифрови камери са сред най-иновативните и популярна в индустрията. Камерите варират от малки 2-мегапикселова точка и стреля, за да обемисти 8 + мега пиксел единици. Някои от камери Sony цифрови, които се продават бързо са Cybershot N2, Cybershot S700 и Cybershot T20.

Canon също управлява пазара с невероятното си гама от модели. Те получават високи оценки от страна на потребителите, защото на впечатляващ тяхната конструкция и топ качество на изображенията. Canon произвежда широка гама от камери, които варират от малка точка и стреля ELPH серия на професионалната гама огледално-рефлексни фотоапарати. Най-популярните от тях са Canon PowerShot A460, PowerShot A710 IS и PowerShot A640.

Nikon не е далеч назад в потребителската цифров пазар, на който той е един от най-големите players.The линия Coolpix на камери с внушителните си D-серия огледално-рефлексни фотоапарати е направила плясък във фотоапарата сцена. Обърнете внимание на пъргави продажби: Nikon D40, Coolpix S50 и Coolpix L12.

Kodak цифрови фотоапарати са известни със своята простота и качество. Най-лесният за работа в сравнение с конкурентите си. С едно докосване изображението изтегляне, електронната поща и функции за печат, са направили тази марка още по-популярни на пазара. Обърнете внимание на някои от моделите на пазара: Kodak EasyShare V1003, EasyShare V803 и Easyshare C653.

Сред другите основни марки е Olympus, която предлага иновативни функции като 10x оптично увеличение на Ultra Zoom модели и устойчив на атмосферни влияния корпус на серия Stylus. Някои от най-популярните от тях са Olympus Stylus 550UZ, Stylus 760 и Stylus 770 SW.

Преди да започнете пазаруването за цифров фотоапарат, ще бъде полезно да се знае чужд език. Разберете какво продавачи говорим за това, кога те капка тези цифрови фотоапарати условия – Borderless, CCD, Compact Flash, Digital Zoom, DPI, фърмуер, F-стоп, Формат на снимката, Grayscale, LCD екран, Мега пиксел, Memory Card, Memory Stick, Optical Zoom, Secure Digital, SLR и XD Picture Card. Така че, за да бъде по-безопасна страна, по-добре е да имат познания по тези условия, така, че не се т се излъгани.

Има толкова много, че отива в покупката на цифров фотоапарат. Боря всички детайли под контрол с различни брошури, предоставени от производителите, преди да реши да купи една за себе си.

Тази статия е под GNU FDL лиценз и може да се разпространява без предишно разрешение от автора. Въпреки това името на автора и всички URL на (връзки), посочени в статията и биография трябва да се съхраняват.