най-простият начин да получите онлайн пасивен доход

Въз основа на изследванията си, това изглежда е основният принцип, че собствениците на сайта, са следните, за да получите пасивни доходи онлайн:

* Да много хора да идват във вашия сайт
* Сложете ги да кликват върху вашите Adsense връзки

Звучи достатъчно проста. Вземете хора в сайта си от Google търсене, след това връзката към една рекламна Adsense. Търсене в – Adsense Out.

На практика прилагането му, за да получите достатъчно похвално доход, обаче, може да бъде доста сериозно предизвикателство.

Първият проблем е как да се получи много посетители към вашия сайт.

Това е, когато търсачката за оптимизация идва инча Въпреки това, това е наистина лесно да се каже, че направи. Това е малко на една творба. Можете основно трябва да се чете ума на един интернет потребител. Какви ключови думи ще се използват? Защо ще посещават вашия сайт? Имате ли съдържанието иди се хора, интересуващи се достатъчно, за да стигнем до вашия сайт?

По принцип, целта ви е видимост. Трябва да се види. Можете да направите това, като използвате SEO или използването на традиционни чисто строителни методи. Споделете с приятелите, семейството и колегите. Ако те имат интернет страници, учтиво попита дали може да се свърже с друг.

За тези малцина щастливци, които вече са на върха на търсачките, това не е проблем. Други (включително и аз) ще трябва да работим усилено в това. Виж FilipinoLinks.com. Той е бил около продължение на много дълго време и е направила доста фондацията. Не би било твърде трудно за неговите собственици, за да ощипвам на сайта за SEO.

Експертите са разнообразни мнения за това какво да сложи в един сайт. Някои казват, сложи съответната важно съдържание – с около 500-1000 думи за всеки от вашия сайт. Някои казват, че предоставят прости 300 мнения новинарски дума.

Друг вариант да се кликне ще бъде да рекламира онлайн за ключови думи. Adwords е пример за един инструмент, който може да ви позволи да направите това. Ще има маркетингови разходи в този сценарий. Целта тук е да се получи повече приходи, отколкото разходи Adsense Adwords – което е наистина основен бизнес смисъл. Това е лесно да се каже отколкото да се направи, аз се опитах и ​​се мрачните резултати.

Следващият проблем ще бъде как да се посетителите да кликват върху Adsense връзки.

Ами, първото нещо, което трябва да се направи е да се получи Adsense акаунт. Това е доста лесен за инсталиране. След това, трябва да се постави Adsense връзки на вашия сайт. Има хора, които казват, направи го слее когато останалата част от страниците си. Тук, в моя сайт, можете да видите моите Adsense реклами, които изглежда да бъде част от общата тема.

Други експерти казват, че по-забележими на реклами, толкова повече те ще се натисне. В този случай, на реклами се открояват видно място – с друг, а понякога и контрастен цвят схема. Един даден връх е всъщност позиция на Google Ad непосредствена близост до изображение / картина. Зрителите са склонни да кликнете на снимката, връзки, толкова повече приходи доход потенциал там.
Какво означава всичко това за филипински предприемач?

В моя гледна точка, това означава възможности. Въпреки, че аз току-що започват да експериментират върху всичко това себе си, изглежда има реална възможност за получаване на малко приходи. Например, аз започнах този сайт (през януари) и да имат, в първия ми месец спечелих US $ 7 От Adsense. Това не е много, но смятат, че това:

* Моите разходи до този момент са на уебхостинг (US $ 4 месечно), както и името на домейна (US 3 $ за една година – го с отстъпка).
* Ако продължа все US $ 7 а месец, това ще бъде, US $ 84 на година.
* Хостинг My година ще бъде САЩ 48 щатски долара
* My теоретична доход за една година ще е US $ 33.

Има и други разходи, разбира се, от писането на съдържание за този сайт – ток, по-малко време, за да правят други неща и т.н. … Аз не го включва, все още. Ако сте имали предварително съществуващото съдържание, това няма да има значение за вас. Просто го качите и вие трябва да бъдете готови.

Например, ако сте имали една песен текстове база данни, можете да намерите доста надежден уеб разработчик, трябва да го качите вашата база данни, и включват AdSense. Оптимизиране на нея за търсене и скоро трябва да получите някои приходи. Това вероятно няма да бъде голям, но достатъчно, за да се интересувам.

Спомням си на последния ми тест с Wordtracker приложение, “Pinoy Ako Lyrics” бяха някои от най-добрите ключови думи намерих. Хората всъщност търсите текста на филипински песни. Тъй като новите песни излезе всеки месец, който получава текстовете от най-скоро ще се намери по-рано.

Ако сте имали база данни за всички Резултати филипинските Тото, откакто започна, вероятно бихте могли да имат статистика анализатор изработени по поръчка от вашия сайт. Тя може да даде предложи тото числа на базата на историческата информация. Това би било нещо много хора ще отиде.

Вероятно има други по-интересни възможности за уеб-разбирам Pinoy предприемач. Стига да накараш хората към вашия сайт, и да ги накарат да кликнете върху реклама, ще има приходи.