платени проучвания – заслужава отделеното време

Платени Проучвания са популярни в областта на маркетинга в продължение на много години. Когато видите реклами по телевизията, радиото, в интернет и списание, те не са просто случайно е сложил там. С интернет, платени проучвания правят огромен тласък. Тези компании изследване трябва да даде мнението си за някои определени продукти и услуги, което е от съществено значение за развитието на компанията. Обмисляте ли да присъедини тези програми?

Като платени проучвания е чудесен избор за допълване на доходите си. Ако се придържате към него, може да се направи добър допълнителен доход на месец само за отговорите на някои въпроси. Но ако го приема като постоянна работа или като вашия основен източник на доходи, може да ви е трудно да се поддържа живота си.

Платени проучвания в по-голямата част легитимни, но точно като всичко друго има измама компании там. Така че бъдете внимателни. Ако знаете добре за тези програми, можете ползите партиди.

Трябва да разберем, че сте длъжни да дават вашата лична информация, когато кандидатствате за участие. И вашата лична информация може да се подава на голям брой различни хора. Когато се вземе платен проучване, вашата информация се препредава към маркетинг фирма. Тази фирма ще се продава на информацията, предоставена на един бизнес. Този бизнес ще вземат информацията, за да се опита и да продават продуктите с вас.

Поради това е важно да се знае някои легитимни и уважавани платени сайтове изследване. В осъдена да получи плащане, ще трябва да даде информация. Най-реномирани фирми ще запазите личния си секретна информация.