просто да заяви – на PS3 е най-голямата стойност Blu Рей играч на пазара до дни.

Той има перфектен звук и качество на картината да получа 6 инча Samsung Hi-Def телевизия и встрани от SONY BRAVIA / LCD, няма звук / качество на картината е по-добро от това, което гледам всяка нощ в собствения си дом. Моите приятели трябваше да плати близо два пъти за по-малки групи и допълнителни пари за самостоятелен Blu Рей играч. Сега те съжалявам, защото те не са се обърне внимание. ALL каже “Имам ли нужда от игралната система с играч?” Как може да си толкова недалновидни – защото тази PlayStation предлага всички функции на добър Блу-рей плейъри. И веднага след като Блу-рей плейъри добавя допълнителни функции, тази PlayStation автоматично ще ъпгрейд необходимата надстройка на фърмуера с просто натискане на един бутон. За 300 $ получавам 60 Играчът концерт, който ще играе всичките си DVD-та, магазини и възпроизвежда всички мои снимки и музика и също е висока дефиниция на системата гамен, който ми позволява да изтеглите игри, видео клипове, музика, интервюта, достъп до Интернет и толкова много повече!. Да не говорим за всички други мигновени функции за достъп, които получавам от преминаването ми фърмуера през около 2 минути чрез мрежови капацитет.

Например, веднага след като пирати Карибите е излязъл със своя снимка в снимка {характеристики | способност {}, I / нето | Internet} достъп, докато гледат в движение, сцена на сцена capaibilities – няма блу-рей плеър може да използвате тези функции. Каквито и да са производители на Blu Рей излезе с, аз съм готов. Доведете го на!
Няма никаква, повтарям, всеки играч на пазара в момента, че може да предложи толкова много възможности като PS3 PlayStation. Ако има такъв, моля да ми кажете, защото аз със сигурност не мога да го намеря. Не, вие може да не са съгласни и прочете всеки отделен член на този блу-рей плеър, че Блу-рей плейъри, че HD-DVD е по-добър – нищо хубаво на PS3. НИЩО!