учене акустична китара – добри насоки

Така че сега се опитвате да научите как да свири на акустична китара. Истината е, че се учиш да свириш всеки тип китара е дълго тичане живот опит, че наистина не ще има край. Въпреки това, за начинаещи има за задача изучаването първите си акорди и техните първите няколко песни.

Да го прости в началото

Не прекалявайте тежест себе си, като се опитва да научи сложни акорди, които се играят на по врата веднага. Начало на обучение от първите основни отворени акорди и остана с тях за известно време. Има тон на велики песни, които можете да научите и да играе само с D, C, G и Ем акорди.

мисля найлонови струни

Вие ще се изкуши да изляза и да купя хубава стомана струнен китара. Най-добре е в действителност по време на началното си образование етап, ако използвате найлон струнна акустична китара. Толкова е много по-мек на пръстите на ръцете и трудни акорди като бар акорди ще бъде много по-лесно с найлон струнна китара.

помисли Трениране глас

Друг голям съвет е, че ако ще трябва да се експериментира с пеене на песни, които се учат на акустичната си китара, а след това ще бъде добре посъветвани да вземат по някакъв глас треньор на местно музикално училище. За начинаещи няколко урока гласови може да направи всичко различно в света.

се учат от различни източници

Разбира се, има толкова много нови учебни материали, за да изберете от сега, включително и огромно разнообразие от DVD дискове и софтуер китара обучение. Един добър съвет е да се вземат вашите инструкции от различни източници. Например можете да използвате DVD дискове и софтуер, и да вземат в един урок или два веднъж на всеки месец или така. На последно място, уверете се, че можете да получите много практика време инча