Polycom Съвети за видео-конферентна връзка за организиране на онлайн видео конференция

Видео конферентна връзка е модерен метод, при което заетите в бизнес комуникациите. Тя е много по-ефективен начин за комуникация с вашите бизнес партньори и служители в регионалните офиси, в друга държава или страна. С видео конферентна връзка сега можете да се погрижи за бизнес срещи и обаждания за продажби с клиенти и потребители и рязко намали пътните разходи за бизнес пътувания.

Polycom, петзвезден харесвани компания за видео конферентна връзка е революция в сектора на видео конферентна връзка чрез новаторски и лесен за използване видео и аудио конферентни системи, които са станали вирусно популярни сред бизнес общността. Polycom системи за видео конференции са на пазара от повече от 10 години, което им е дал огромен опит в областта на видео-технология конферентна техника. Те са включени и разработени редица технологични решения на общи проблеми в телеконферентна връзка. Редица решения и няколко съвета, които са включени в списъка, че заедно с технологията Polycom видео конференцията да направите вашия телеконференция опит изключително полезно.

За да си осигурите успешна сесия конференцията видео, което трябва да имат право оборудване, което в най-добрия обхващат повечето сценарии по най-добрия възможен начин. Първото и най-важно е, че имате подходящо осветление в мястото, на което ще се съхраняват видео конференция специално осветление, което ще покаже на участниците в публиката (особено на ключовите хора в организацията). Осветлението не трябва да бъде прекалено ярка и не трябва пряко да се справи с участниците. Тя ще както претоварване на сензорите на камерите, използвани при видео-конферентна връзка и да бъде причина за безпокойство и неудобство на участниците в сеанса видео конференция (Кой би искал постоянна ярка светлина на лицата си по време на видео конференция).

Що се отнася до претоварване на изображения сензор, камерата Polycom видео конференцията да потъмните пиксела на твърде ярки изображения и озарява твърде тъмни снимки премахване на сенки и отблясъци.

Следващото нещо е, че трябва да имате правилно, кристално чисто аудио конферентна система, защото звука е формалният начин на комуникация в случай на видео комуникация. Това е безпредметно да има видео, без звук. Polycom системи за видео конферентни изградихме уникално решение за решаване на този проблем, като интегриран аудио модул за обработка на сигнала, който работи на входящия аудио сигнал и отстранява околната среда и досаден фонов шум, включително премахване на “ехо ефект” (характерни за другите системи за видео-конферентна връзка) и произвежда чист и ясен звук сигнал, че е почти същата като CD стерео качество на звука. Други удобни функции, които Polycom е вложил в своята система за видео-конферентна връзка са три cardiod микрофони, които покриват площ 360 ° и системата може да отчете звук до 10 фута, които ви осигуряват удобство при говорене по време на телеконференция сесия.

Последният е подходяща система за мрежа, която не е напълно зависими а по-скоро на мрежа за подкрепа, че Polycom осигурява със своите решения за видео конференции. Polycom използва IP (H.323, SIP или НКПП) или ISDN / IP модели за подкрепа на мрежовите връзки. Polycom видео конферентни системи също може да поддържа множество точки сайтове за видео-конферентна връзка което го прави много гъвкави, за да управлявате вашата мрежа видео-конферентна връзка.

Polycom винаги изумили своите верни фенове с уникални и интересни решения, които то носи за сектора на видео конферентна връзка. Ако и вие обмисляте Polycom има своя предпочитан избор след това със сигурност ще получите парите си на стойност от гледна точка на производителност и надеждност с видео конферентни системи Polycom.