Webwatcher компютър надзор – партньор, семейство или служители

В случай, че винаги е искал да, но никога не са били съвсем до, че е най-висока класа шпионин, а след това най-накрая има шанс сега. Невероятно е как технологията прави Най-странното неща възможно! Е, не, това не е наистина шега на вас.

Така че има един куп хора, които използват компютър, който има достъп до. The може да бъде семейството, или дори вашите служители. Така или иначе, който бихте искали да наблюдават техните дейности на компютъра, който се случи, въпреки че не са застанали точно зад тях, гледа. Вие се чудя, ако има малко по-дискретен начин да разберете точно това, което всеки е до!

Не е ясно защо ще искате да направите това – тя може да бъде само, че любопитството ви имам по-добре от вас, или че искате да задържи служителите си отговорен за това, което те използват честотна лента на компанията за, или може би просто да бъде искрено загрижен за Вашето дете препъване на ненужно, злото неща – и има много, че там, разбира се, и нищо от това не е особено добре скрит, един от двамата.

Е, как да стане това?

Защо, използвайте шпионаж програма, очевидно като Webwatcher. Не е този, който идва в комплект с неща, които не е писано да имат нищо общо с шпионаж, разбира се. Това е софтуер, който инсталирате съзнателно – и няма нужда да казвам, вие искате да продължават да се връщат към него в края на работния си ден “, за да проверите за това как всеки друг ден е било. Вие може да искате да се проследяват само това, което уеб сайтове, те са били на (и се чудите защо не може просто да се провери историята на браузъра си – добре, тъй като потребителят може да изтриете историята записи или да отидете на “поверително сърфиране” режим, на опция, която е все по-достъпно на уеб браузъри). Или може да искате да следите всяко движение на тяхно – може би сте толкова придирчиви, че да искате да проследявате всяко натискане на клавиш. И с Keylogger Webwatcher, можете да запишете всяко натискане на клавиш.

А също така и забавно нещо е, че е възможно да се направи! Въведете Webwatcher – за екстремни шпионин в теб. Ако наистина са в другия край на спектъра, където искате да видите всичко, което се случи на компютър, докато сте далеч, а след това трябва да се търси точка, от Webwatcher софтуер. Webwatcher е много мощна програма за дистанционен мониторинг софтуер, който първоначално е разработена за тайните служби. Той не само се опаковат в напреднал ключ софтуер дървар, който записва всяко натискане на бутон, той дори грабва скрийншоти на редовни интервали, така че да са в състояние буквално да видите цялата си дейност:

* Имейли, изпратени и получени.
* Чатове и мигновени съобщения
* Какво уеб сайтове, те ходят на
* Това, което те търсят
* Какви програми имат достъп на компютъра
* Ограничете времето си онлайн
* Блокиране на неподходящи сайтове
Вземете скрийншоти

Вие трябва да бъдете внимателни за това как се използва информацията, все пак. Webwatcher може да се свърши улавяне наистина чувствителни данни като пароли, номера на кредитни карти и други подобни, и това е просто, за да получите безскрупулен с всички тези данни. Използвайте здравия си разум, съвест и добра преценка, за да се възползват от силата на софтуер като Webwatcher с вън действително използване на частни лица, които проследявате!

Също така, не повече го направи или се пристрастяват да бди над раменете на всички – може би просто развалят един рожден ден изненада, че родителите ти са планиране за вас!