защо компаниите трябва да изберете Мичиган център за данни

Център за данни на една компания е важна част от своята ИТ инфраструктура и IT инфраструктура на компанията е от решаващо значение за цялостната дейност на фирмата. За средния бизнес днес, ако някаква част от ИТ инфраструктурата стане недостъпна, функционирането на цялата компания може да са в застой причинява загуба на време, производителността и печалбата. При избора на Колокация център за данни, а компанията трябва да прецени на място, което е едновременно икономически ефективно и намалява риска от природни бедствия. A Michigan център за данни предлага идеалната среда за поддържане на центъра за данни работи с минимално време за престой и по-ниски оперативни разходи.

Област с нисък риск при природни бедствия и има готино, мек климат е най-доброто място за един център за данни. Мичиган център за данни еднозначно отговаря на всички тези изисквания. A Michigan център за данни може да доведе до по-ниски разходи за колокация, по-надеждно и с работна етика Midwest, че рядко е на разположение на други центрове за данни в цялата страна.

Какво прави един Michigan център за данни по-стабилни от тези на други места и най-добрият избор за компании?

1. Нисък риск от земетресения.
Геоложки проучвания на САЩ е (USGS) Националната сеизмична проект Hazard Mapping през 2008 г. показва, че целия щат Мичиган има изключително ниска максималното земно ускорение (PGA). Това е измерване, проведено от прецизни инструменти и отразява колко е трудно на земята шейкове в дадена област. Това показва, че нарушаване на функционирането на Мичиган център за данни от земетресение е изключително малко вероятно.

2. Нисък риск от торнада и урагани.
A Michigan център за данни е изправена пред значително по-нисък риск от развитие на торнадо и урагани в сравнение с останалата част на САЩ Според американски картата Red Cross подробно националните ураган опасност области, Мичиган центрове за данни седят в най-ниската рискова зона. Националната океанска и Atmosphere администрация (NOAA) Tornado Hazard Карта изобразява броя на записващите торнадо на 1000 квадратни мили между 1953 и 2004 г. в САЩ, Мичиган е сред държавите с най-нисък риск торнадо изпитва само 1-5 торнадо за целия 50 едногодишен срок. Мичиган център за данни е в много по-малък риск за тежка прекъсване поради много ниска възникване на бури и торнада в сравнение с останалата част на страната.

3. А историята на най-малък брой големи природни бедствия в Съединените щати.
Според NOAA, 1980-2009, Мичиган имали най-малък брой природни бедствия, причинили $ 1.00 милиарда или повече в щети. В действителност, само в Аляска има по-малко големи природни бедствия в Мичиган.

4. Благоприятен климат.
A Michigan център за данни работи по-ниски разходи на хладно на държавата, мек климат. Средната външна температура на Michigan център за данни изправена през година варира от 25 градуса по Целзий до 75 градуса по Фаренхайт, намаляване на общите разходи за охлаждане на центровете за данни, в сравнение с голяма част от страната. Това дава значително предимство на разходите за всеки Michigan център за данни със свободно охлаждане за всички и само четири месеца на годината с температури, които средно над 60 градуса по Фаренхайт.

5. A Michigan център за данни има по-ниски разходи на енергия и по-евтини разходите собственост.
A Michigan център за данни може да превежда по-ниската цена е необходимо да се запази съоръжението хладно дължи на студен климат като икономии за клиентите. Евтините недвижими имоти и разумни разходи електроцентрали в Мичиган може да управлява също значително намаляване на разходите колокация. Въпреки това, когато компаниите се реши кой Michigan център за данни, за да изберете те не трябва да изберете въз основа на разходите сами. Компаниите трябва да попитам достатъчно въпроси за изясняване на всички услуги, предлагани от всеки доставчик и сравни тези на своите настоящи и потенциални бъдещи нужди.

Според Федералната агенция за управление на извънредни ситуации (FEMA) около 70 процента от всички мощност прекъсвания се дължат на времето. Минимални екстремни метеорологични условия по-малко равна на центъра за данни и оперативна престой за фирми. A Michigan център за данни ще се опита по-малко природни бедствия, има по-благоприятен климат, и обикновено прави по-ниски разходи съоръжение, което може да бъде преведен на по-ниски разходи за клиентите си. A Michigan център за данни е най-добрият избор за фирмите, които искат да изнесат.