защо телевизори с висока разделителна способност са начин да отида

Тъй станции стана необходимо да излъчва телевизия с висока резолюция сигнали, телевизори, които могат да улавят тези сигнали са били в популярност. Телевизорите с висока разделителна способност предложат на зрителите по-ясни изображения, по-добро и по-отчетливи съраунд звук технологии и най-важното, картинки, които имат много резолюции. Тази статия се обсъждат защо телевизори с висока разделителна способност са начин да отида.

защо с висока разделителна способност телевизори?

1. превъзходна картина резолюция

Телевизорите, които са в състояние да вземат и предават HD сигнали предложи много по-висока резолюция на картината от повечето телевизии, които използват цифрова технология, а не висока резолюция. Това води до по-рязко качеството на картината, ако имате високо телевизия определение.

2. увеличава пропорцията

Цифрови телевизори наличен разполагат с 4:3, докато съотношението за телевизори с висока дефиниция е много по-висока от около 16:09 часа. Съотношение на размерите е височината и ширината на екрана.

Това означава, че съотношението 4:3 разполага с екран, който е четири фута ширина и 3 фута височина и същи за 16:9 намерени на високо Def телевизия. Тази по-висока аспект дажба на телевизори с висока дефиниция означава, че тези телевизори имат много по-отчетливи и ясни качество на изображението от цифрови телевизори.

3. съраунд звук – Dolby a3 цифров

The Dolby A3 цифров съраунд звук е представен на тези телевизии и е стандартна за повечето телевизори с висока разделителна способност. Това означава, че високите телевизори дефиниция предлагат независими канала (5.1) на стерео съраунд звук, който е на един компактен качеството диск, който е често по-нататък AC-3.

4. намаление на артефакти от движението

Артефакти от движението, някои от които са точка обхожда и отблясъците присъства на по-малко високотехнологични телевизори са намалени на телевизори HD, което прави телевизори с висока дефиниция на удоволствие за повечето, ако не всички от тези с тези телевизии.

допълнителни съображения High Definition телевизия за покупка

1. Входни и изходни жакове на телевизори с висока дефиниция следва да се обърне внимание от страна на потенциалните купувачи, които трябва да бъдат съвместими с друго оборудване, които трябва да бъдат прикрепени към телевизията като DVD плейъри, конзоли за видеоигри, кабели връзки и т.н.

2. Висока съвместимост Def тунер за телевизия с висока HD е от решаващо значение. Проверка на съвместимостта на сателитна или услуга от кабелите, използвани преди покупката.

3. Ще купувачът трябва външна антена за всяко разстояние излъчване въздух. Първо, уверете се, че телевизорът HD могат да получат отстъпка въздух предавания. Ако телевизията HD не могат лесно да получат тези предавания, които са от въздуха, купувачът може да се наложи да използва неговата / нейната собствена антена, която е външна.