натоварване почивка ключ

В електрически приложения, ключове изпълнява функцията, за да мотивира или unenergized електрически товар. На горния край на скалата са натоварването прекъсвачи и разединители в енергийните системи на най-високо напрежение (няколкостотин хиляди волта).

Load-прекъсвачи са длъжни да поддържат способността на прекъсване на ток на товара. The товаров прекъсвач във верига с няколко стотици хиляди волта, предназначени за превоз на голямо количество ток, без да прегрява в отворено положение, като достатъчно изолация за изолиране на веригата в затворено положение, и е оборудвана с дъга прекъсвачи за прекъсване на ток на товара.

Заредете прекъсвачи на почивка на въздуха са от универсален ключ предавка за трансформатор контрол и защита. Те могат също да се използват за моторни устройство, във връзка с вакуумни контактори. Те са много полезни за Ring хранилки за изолиране на повреден участък или ръчно, или чрез дистанционно управление, ако оборудвани с експлоатацията на двигателя. Натоварване почивка ключ във връзка с HRC предпазител може да се справят с високата ток при повреда и предлагат много добра защита срещу мъртвите кратко капацитет кръг до 40KA.The за изчистване на грешки и изолацията чрез тази комбинация ще бъде постигнато в рамките на няколко секунди, милисекунди осигурява правилен подбор на LBS и предпазител е направено. HRC предпазители са произведени със сребърни ивици / сребърно покритие Cu. Ленти проводници заобиколен от гранулиран кварц. При късо съединение възниква металния елемент се топи и стопения метал се топи заобикалящата кварц, направи комбинация от изолационен материал, наречен fulgarite. Ще има няколко раздела в елемент, който ще създаде подобни изолационни медиите в бърза последователност и по този начин на дъгата ще се погасява в рамките на няколко милисекунди, да речем 5 до 8 милисекунди, т.е.., По-малко от 1/2 на цикъл.

електронни инженерни услуги