невероятно 42lh50 телевизор с плосък панел

The 42LH50 плосък панел 42 “телевизор, направени от LG Electronics, специализирана в интернет стрийминг на видео. Този продукт е с точно същите характеристики и функции като LG 47LH50 и 55LH55. Единствената разлика е в размера на екрана и някои леки вариации в външен вид от трите телевизионни приемници.

The LG 42LH50 има много функции за засилено гледането на телевизия. Да започнем с реалното качество на картината. Първо, това не е обичайна, висока дефиниция телевизия. Това е Full HD. В резолюция на картината е много по-добър от нормалното HD.

Но, резолюция на картината не е единственото нещо, което помага да се определи качеството на картината. Има много настройки на картината, които имат огромно влияние върху качеството на картината. LG има революционна система, която ви позволява да поддържат добра калибриране на няколко настройки, които са от решаващо значение за оптимално гледане. Тези настройки ще се променят в зависимост от количеството светлина в стаята, така че е вграден в Intelligent Sensor, който автоматично прави корекции на базата на околното осветление.

The LG 42LH50 е чудесно за гледане висока скорост действие без размазване при движение, че други имат телевизори. Независимо дали това е спорт, автомобилни състезания или видео игри, LG Electronics TruMotion 120Hz технология ви позволява да се справи с най-бързо движещи се сцени, с уникалната си способност да обработва бързо движещи се изображения в скоростта на светлината.

В аудио технология е интересна, като се започне с факта, че високоговорителите са скрити, и все пак, аудиото се подобрява и има по-широк от нормалното звуково поле. Можете да получите съраунд звук вид на слушане, без всъщност да е необходимо да се обграждат с високоговорители. Можете да очаквате да бъде в акустичен сладко място на дълбок и богат звук, в някое от местата, от които обикновено видите вашия телевизор.

Колко пъти сте забелязали, че не можете да чуете наистина всичко, някой казва в един филм или телевизионна програма, защото на силата на звука на другите звуци, или музиката? Вие често вероятно откриете себе си завъртане на телевизора на се опитва да направи от диалоговия прозорец, въпреки че другите спят, а след това все още не може да бъде успешна, защото звукът на всичко се увеличава, а не само на гласове.

The 42LH50 използва Clear Voice II технология, която ви позволява да всъщност увеличи обема на диалога, (или да го намалят, ако искате да се подчертае специални звукови ефекти.) Той е в състояние да направи това, защото на аудио еквалайзер технология, която се настроени на честотата обхват на човешкия глас.

Интернет е бъдещето на телевизията, и с LG Electronics 42LH50, бъдещето е пристигнал. LG телевизори са първите, които имат Netflix мигновени стрийминг, вградени в тях. Това ви спестява от задължението да закупите и свържете отделна, външно устройство. Интернет, разбира се, се изисква, и е с абонамент, който позволява на клиентите да имат неограничен достъп до огромен каталог на филми и телевизионни предавания.

YouTube клипове могат лесно да се играе на 42LH50, защото има вграден YouTube клиент, предназначена да ви осигури най-доброто възможно гледането на телевизия на милиони видеоклипове в YouTube. Дистанционното управление ви дава пълен достъп до функциите на сайта. YouTube е безплатно, но изисква достъп до интернет. Също така изисква “достъп до мрежата е още един вграден клиент; Vudu On услуга Търсенето филм, който се такса въз основа, на за наем или за покупка основа.