пари машини преброяване – Какво трябва да се знае

Хората са свикнали да автоматични броячи пари, които те са забравили, че преброители използва за сверяване на сметките на ръка. Ако се върнем назад през 1970 г., на посещение в банката е нещо, което щеше да бъде голяма драма, защото всеки човек на опашката ще отнеме около 15 минути, за да бъде обслужен. Ако правеха огромните залежи, на банковия касиер ще трябва да брои всеки бележка ръчно. Този процес е труден, склонен към грешки и голяма загуба на време. От тези разочарования дойдоха автоматична законопроект машина за броене.

Най-ранните автоматични броячи валута са механични устройства, използвани от финансите на САЩ в малък мащаб да брои банкноти. Тези ранни превъплъщения са проектирани за намаляване на труда от страна на персонала. От тогава сме имали подобрените версии на началото на 80-те години и сега на хай-тек броячи, които имаме днес.

Автоматични каси са направени възможно с въвеждането на три нововъведения â € “интегрални схеми, софтуер валута откриване и точност на производство.

Автоматичен брояч пари в брой може да разчита отбелязва със скорости до 75 000 сметки на всеки час. Освен скоростта, повечето машини на банкнотоброячни имат допълнителна полза за откриване на фалшификати. Много повече може да открие тези бележки, които са повредени или осакатени, и да ги разделят.

Как да си купите машина броене пари?
Първото съображение ще бъде цел. Какво възнамерявате да използвате автоматична машина за броене валута? Ако се възлагат за антикварен магазин, където няма да бъдат преброяване толкова много пари, ще изискват само плот машина. Тези варианти ще се поберат на малки плотове и нямат много разширена функционалност. Като такива, те са склонни да бъдат по-евтино.

Голям супермаркет, където десетки хиляди ръце долари промени ще изисква тежък тип мито. Ако търговецът на дребно се намира в града, той може да поиска един с много допълнителни функции като фалшива бележка откриване.

Ако трябва да се справят с тези ситуации, когато можете да получите пари в различните вероизповедания, можете да помислите за закупуване на дискриминатор, който е в състояние да се отделят по-малки и по-големи отбелязва в една партида. Тези машини са много сложни и струват повече.

Трябва да помислите за бързина и удобство, както добре. Някои валута броячи са произведени с вертикална фидер, който се отбелязва в през горната част на устройството и ще се побере потребител, който има по-висока седалка. Horizontallly хранят автоматично банкнотоброячни процес пари чрез едната страна и може да бъде много по-удобен за човек, който има ниска седалка.

Вие също така ще трябва да се реши на дисплея на устройството. Някои машини законопроект за преброяване има единствен дисплей за потребителя само. Има и други, които имат чифт дисплеи – един по-малък за чиновник да следи процеса и друг по-голям един за клиента. Units като тези места като костюм на дребно банки и други места, където могат да възникнат спорове или когато доверието е изискване.

Ако се използва автоматична машина за броене пари в затворено задушно място, ще трябва да закупите тип, който духа прах от лицето на потребителя. Тези машини имат специални устройства, които вентилаторни фен далеч всичкия прах на върха на бележките към съда в единицата. Тези устройства трябва доста честа поддръжка за да работят добре.

Бил машина за броене са чувствителни устройства. Не се опитвайте да ги обслужва и винаги използвайте специфицираната напрежение. Ако някоя от машините си даде дефект, да отнесе проблема до квалифициран персонал и никога не се опита да направи ремонт за да ги себе си.