правилното управление на мрежов кабел и как тя може да спаси бизнеса си време и пари

В много фирми вече има много компютри, които най-вероятно ще бъдат прикрепени към някакъв сървър или комплект мрежа. В голям процент от тези фирми си сървърно помещение може да бъде доста кошмарно като кабелите може да бъде включен в мрежата, както и когато те са необходими. Има някои мрежови кабели, които могат да изглеждат по-скоро като една купа със спагети и когато дойде време да се намери виновен, или да определи всички проблеми с мрежата, това може да отнеме много по-дълъг период от време.

Това се превръща в проблем за някои компании, тъй като той не само увеличава времето, че вината необходимо, за да се оправят, но в повечето случаи, когато IT поддръжка е възложени на външни изпълнители след това тези компании са склонни да събират въз основа на времето, те са на вашия сайт определяне на проблема. Очевидно, ако е необходимо по-дълго време, за да определи своя вина, то това би могло да означава повече пари се харчат за проблема, който може да стане източване на финансите на фирмата, ако проблемът се случва много.

Алтернативата е да отделите време и усилия, за да организирате вашата кабелна мрежа, това най-вероятно ще отнеме много месеци за по-големите предприятия, но след приключване на проекта всички бъдещи грешки може да се определи много по-бързо и така струва по-малко, когато трябва да наемат инженер се гледа на проблема. Организиране на правилното маршрутизиране на кабели ще означава, че е лесно да се намери и достъп до кабел, който търсите или да добавите нова връзка с лекота.

Документиране, където връзките доведе до по-малко важно, тъй като помага да се ускори намирането когато даден компютър е свързан. Това отново ускорява времето, необходимо, за да намерите грешки и с база данни, създадена, за да следите всички нови и съществуващи връзки е важно, когато организират компютърна мрежа на работното ви място е.

Някои компании ще възложи тази задача, тъй като тя може да изисква много време, което вашите служители не могат да имат време да се направи. Специален IT инженер подкрепа може да бъде в състояние да ви помогне и ако те са си редовни IT екипа за поддръжка след това те ще бъдат по-добре и по-ефективно да се справят с, когато имате всички дефекти, тъй като те ще имат пълно разбиране за това как мрежата е настроена и да са поставени.

Като се има предвид спестяванията на време, усилия и пари, които могат да бъдат направени след вашия бизнес може да бъде по-добре подготвен за бъдещето, когато нещо се обърка.