топ 3 LCD телевизор марки

Въпросът кои LCD TV марка е най-доброто естествено е субективно и затова няма абсолютно правилен отговор, но има общи насоки, чрез които трябва да спазват. Да, AOS направи стъпки на три от най-големите, най-реномираните марки LCD TV и да разгледа уникалните качества на всеки. Считам тези тримата да бъдат най-добрите три, поради което аз ги изберете. Те са били поръчани от най-тежката до най-добрите. Не забравяйте, защото темата е субективен характер това трябва да се разглежда само като ръководство, макар и много точен един. 😉

3. Vizio: Vizio направи печеливши, компетентният бизнес от подбиването на своите конкуренти, AO цена точки, докато предоставянето на сравними резултати. Освен от тяхното постоянно присъстващата нажежен лого, дизайн на Vizio, AOS LCD телевизори никога не са особено наперен, за добро или за лошо, но те не доставят впечатляваща гама от функции, но никога не някои от по-напредналите настройки на картината изглежда наистина повлияят на опит LCD гледането на телевизия в полезен / полезен начин и са по-добре да бъдат оставени на мира или изключена напълно. Vizio успее да над-доставят с неговите разностранни картина-в-картина качества, Äìan често се забравя са сред сегашните телевизори LCD. Като се имат предвид цените, които те предлагат, Vizio може да бъде солиден избор за много потребители.

2. SAMSUNG: Samsung doesn, AOT пощади нито един разход, когато става въпрос за LCD телевизори и те се специализират в супер висок клас. Какво се разглеждат като изключение за много телевизори LCD е само абсолютния минимум за Samsung, предложения AOS. Те осигуряват високи скорости на обновяване (редица измерва в Hertz, която помага за предотвратяване на фините размиването на движението, за които LCD телевизори са предразположени) и отлична точност на цветовете. Те също така довърши възпроизвеждане на дълбоки и богати нива на черното създава известна просто зашеметяващ снимки с по-малко впечатляващ насищане. Въпреки това, Самсунг, LCD телевизори са склонни да страдат от лошо отстъпка зрителен ъгъл и те основно са насочени към огромния пазар на размер на екрана. Също така, Samsung, AOS цени ще трябва да плащат висока премия за техните усилия.

1. LG: LG почти доминира телевизор LCD пазара. LG разполага с набор от телевизионни предложения LCD толкова разнообразни, че има комплект за всеки потребител от висок клас, орел очи зрителя към долния край случаен зрител. Неговата функционалност, често е обширна, включително и всичко от напреднали светодиодна подсветка за докинг безплатен / iPhone до пълно уеб-свързан интерактивност. LG, AOS опции за показване винаги са изключителни и се превръща в образец за TV пазар LCD. Те предоставят богата на полезни корекции наред интуитивни интерфейси менюто, въпреки че те често не разполагат на екрана обяснения. Ценообразуването за LG обикновено е наравно с това, което можеше да се очаква за LCD телевизор.