фотоалбуми павилион

A персонални фото книга може да бъде един чудесен начин да споделите вашите истории за живота в училище, лятна ваканция или сватбен ден с най-скъпи приятели и членове на семейството. Това могат да бъдат много харизми или подарък за рождения ден на най-добрите си приятели, както и той може да бъде идеален за книгата си масичка за кафе, за да покаже вечеря гостите.

Ако търсите за вземане на фотоалбуми или фотоалбум, а Photobook Kiosk е идеално решение за отпечатване на цифрови снимки. С голям лесен за употреба меню докосване на екрана, ще можете да използвате павилион безпроблемно. Вие просто ще въведете носители (напр., мобилен телефон, CD, Flash диск, карта с памет и т.н.) към Kiosk и докосване на екрана, за да започнете. Вие ще бъдете помолени да изберете опция фотоалбуми. След като изберете опцията фотоалбуми прилагането Kiosk снимка ще сканира съдържанието на носителите и покаже миниатюри на всички снимки намерени върху медиите. Вие ще изберете снимките и да покрият снимки с просто докосване те да бъдат включени в албума си. Можете да приложите фон за всеки един от вашите снимки. След това ще бъдете помолени да въведете датата албум наименование и данни за поръчка (печатен формат, вид хартия и др.)

Повечето от павилион размери Отпечатай офертата обикновено на 4-от-6, 6 по 8 и 8 на 10 инча, но вариации също са общи. Снимки могат да се отпечатват или едностранни или двустранни страници. Можете да изрежете, завъртите или да даде някои специални въздействия върху снимките, като форми, граници, цвят освежаване и така нататък, колкото искате. Ще бъдете насочени както на екрана и на гласова команда, ако можете да заседнат в избори. Трябва да изчакате няколко менуети да завърши и да получите крайната си фотоалбуми. The фотоалбуми ще падне на павилион и вие ще изберете любимите си фотоалбуми с добро свързване.

Повечето Павилион фотоалбуми също така имат възможност да създадат DVD презентации слайдшоу с вашите снимки и да добавите музикален саундтрак. Можете да играете на DVD за DVD-плеър и да ги гледате по телевизията. Някои фотоалбуми Павилион също така ви позволяват да включите вашия личен съобщение на снимките.