LG LCD TFT монитор 17Inch [L177WSB]

LCD TFT монитори са прищявка, сега дни. LG е водеща марка, която осигурява електронни продукти, проектирани с най-новите технологии. LG LCD TFT 17 инчов монитор е отличен устройство. Той разполага с много отлични функции, като Digital Fine съотношение на контраста (DFC) от 5000:1, широкоекранен съотношение на 16:10 и е двигател, технология за корекция. Този 17-инчов (43,1 см) цветен TFT монитор е проектиран в Черно Glossy цвят и функции активна матрица LCD дисплей. Той мерки 414,6 х 343,3 х 204 mm (със стойката). Той предлага бързо време за реакция от 8 милисекунди, антирефлексно екран с, твърдо покритие висока яркост 250 cd/m2 или, Pitch 0.252 mm Dot и предлага максимална резолюция от 1440 х 900 пиксела в широкоекранен формат WSXGA при 60 Hz. Това показва до 16,7 милиона цвята.

Би било разумно решение за покупка LG LCD TFT монитор 17Inch. Той е оборудван с много удобен за потребителя функции, като автоматично резолюция корекция, автоматично регулиране на яркостта, гъвкава настройка на височината, висок контраст и широк ъгъл на гледане за споделяне на съдържание.

На този монитор LG, ще получите най-високо качество на снимките за филми и игри, тъй като е оборудван с интелигентна функция Auto резолюция. И благодарение на своя ултра-широк зрителен ъгъл функция, вие получавате една картина с увеличен при до 160 градуса хоризонтално и 160 градуса вертикален ъгъл на гледане.

Digital Fine Contrast (DFC) Технологията е най-добрата черта на най-новите LG LCD TFT монитор 17Inch. Благодарение на тази технология, потребителите получават ярки и отчетливи и ясни качество на изображението. Всъщност, тази технология нека монитора регулирате яркостта и контраста на черно и бяло на екрана. DFC функции в Movie Mode. Максималните ярки изображения и движещи се изображения с различна яркост се показват с максимална яснота. Тази технология също така подобрява контраста LCD равнище до 5000:1, контролира яркостта на подсветката и позволява автоматично откриване на снимката сигнал.

Също смарт функции се започна от тази технология DFC автоматично. Той контролира автоматично оптималното ниво контраст за различни програми, като филми, игри, анимация, телевизионни предавания и др. При показване на тъмни изображения, тази функция изглежда е най-полезен. Друго предимство на тази функция е LG LCD TFT монитор 17Inch използва по-малко енергия.

Друг отличен черта на LG L177WSB 17-инчов LCD монитор е F-технологията на двигателите. Това е първата технология в света снимката корекция, която се въвежда в LCD монитори. Яснота на снимки зависи от по-добро съотношение на контраста.

Докато планира да купи този монитор, моля да направи точка да се чете онлайн LG LCD TFT монитор 17Inch мнение за по-добро разбиране на устройството.