PANASONIC LUMIX DMC-FZ5 преглед

Тук идва най-добрият фотоапарата на разположение на пазара днес, на Panasonic Lumix DMC-FZ5. Само допреди няколко години, на Panasonic е всъщност пряк потомък на FZ3. Камерата ние говорим за тук има увеличение от 12x оптичен минимум. Това е 35-425 мм в еквивалент.

Въпреки това, камерата е засегната от голям размер на сензора в резултат на блендата на камерата става ниска. Блендата диапазон лесно достъпни всъщност е по-бавно от предишния F2.8 до F3.3.

Но няма нужда да се притеснявате, защото там е огромен стабилизиране на оптичното изображение включително двигателя от Венера, която е просто извън обичайното.

Се превръща в един от най-високите приключи камера, Panasonic Lumix DMC-FZ5 получава в лига с DMC FZ20 за нея изстрела своите пиксела на около пет милиона пъти максимално. Освен това, в сравнение с по-ранните си версии, камерата има много дълъг живот на батерията и всъщност по-дълго от всяка друга компания.

Повече от това, камерата има съединител за освобождаване на затвора наместят от преди с дизайн, който позволява правилното, тактилни сцепление.

Камерата може да открие ориентация за това има много добър сензор и той също има очевидно по-голям екран от LCD. Повече от това, Panasonic Lumix DMC-FZ5 съдържа режим на фокусиране, което е изключително бързо.

Камерата разполага с тридесет процента надмощие над предишния модел от серията и че се очаква. Това е нещо, което фотографите могат да се гордеят, наистина забележителна камера.

С повече от девет режима на сцена заедно с пълен контрол и фотографска контрол са някои от многото характеристики на Panasonic Lumix DMC-FZ5. Тъй като камерата е с две-инчов цветен екран (1.8 наистина), че след това ви дава възможност да имат по-добра видимост на обекта, който снимате.

За тези, които не са нищо повече от начинаещи в областта на фотографията, създателите на Panasonic Lumix DMC-FZ5 въвежда невероятна режим TIFF, които ви позволяват да се провери дори и на обикновения режим.

Когато сте на тъмно, камерата продължава да работи ефективно, защото има много мощна светкавица, която прави всичко става много светло. Въпреки това, има само два цвята на модела, един е черен, а другият е сребърен цвят.

Но в нито един от двамата, или черно или сребристо, камерата ще направи изявление. Всеки изглежда толкова се радвам да се знае, че продуктът е спечелил много обратни връзки от своите клиенти. Така че сега се осигури своето собствено Panasonic Lumix DMC-FZ5!