Philips LCD 42pf9831d статия

Използване на Ambilight 4 технология, ще откриете четири отделни лампи, цвят, който проект запалена цвят от двете страна той трябва да и директно върху вградения платно. На предишните модели поколение Ambilight, светлината е само очаква да двете страни, а не четири, а с вградената в платно от всички страни, което гарантира равномерното без използване на собствения си стена за фон. Това е препоръчително, но ще осигури много по-добре, че имате стая в настройка за домашно кино за настройка на този размер.

Много по-добре Ambilight 4 функция на Philips 42PF9831D има много нови или подобрени функции за ту. Като за начало, тя включва Pixel Plus 3 HD технологично ноу-хау, което има за цел да помогне за подобряване на ярки и ясни изображения изведен от сигнали с висока разделителна способност. Съвети за това как да се стимулират на изображение с висока дефиниция? Ами всичко е субективно Излишно е да казвам, но предпоставката следния е, че Pixel Plus 3 Високите технологии определение ще вземе пиксел от изображението получаване показан и “смес” го така, че да подхожда възможно. Резултатът със сигурност трябва да бъде малко по-меки и по-естествени.

Вторият основен технологии на работното място тук е Philips Clear LCD функция. Някога наблюдава макар гледане на спортно събитие или превъртане на акция на LCD, че тя просто не изглежда правилно? Ние наблюдавахме отблясъците и зад гърба на големи LCD TV е обикновено в резултат на ниската скорост на опресняване на екрана, наред с други фактори.

The Philips 42PF9831D също има съотношение 16:9 и резолюция 1366 х 768 пиксела, включително 4500:1 съотношение на контраста. За съжаление хора, не 1080p тук.

Що се отнася до свързаност, Philips 42PF9831D доста много подкрепя всичко. За правилната страна с TV тя има 7-в-1 слот за карта памет, която е съвместима с Compact Flash I и II, Sony Memory Stick, SD карта или Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive, и Multi Media Card. The 42PF9831D също така идва с 2 компонентен видео вход, два HDMI входа, S / PDIF коаксиален цифров вход, подкрепа Кабел карта и два USB порта.

Ние обичаме дизайн и изглежда с Philips 42PF9831D TV. Докато в стаята е по-голям от стандартния 42-инчов LCD поради вградената си платно, с матирано стъкло стойка и черен панел в горната част на бялото платно му много модерен ръба. В допълнение, дистанционното поздравява комплект с един също толкова лъскав, хип поглед. Philips със сигурност Рискувах тук със своя дизайн, и ние вярваме, че те поставят своите фондове на правилното място.

При включване на захранването на Philips 42PF9831D TV, ще бъдете посрещнати от екранната съветника, което ни напомня на нещо, което ще видите от PC система. Тя ще ви преведе през всяко свое действие с процеса за настройка и питам какъв тип сигнал, можете да започнете използването на, независимо от това дали е кабел, OTA (Over-The-въздух), High Definition, SD или т.н. След като остави го знам къде ще бъдат намалени вашето съдържание материал от това комплектът автоматично ще сканира и програмирате каналите. Сега, едно нещо, което ще трябва да внимавате, е, че Philips 42PF9831D само пристига с един коаксиален вход. Така че, ако намерението да свържете обикновен аналогов кабел (моля да ни кажеш, че не са), и антена за улавяне на сигнали с висока разделителна способност, може да сте изложени на късмет.

Обикновено Philips 42PF9831D действително се изпълни обещанията си. Картината високо качество изглежда отлично от типичните зрителни дистанции (7-15 фута) и ние само забелязах снимката замира и загуба на цвят в един от най-екстремните ъгли на видимост. Philips казва, че просто ще могат да гледат Hi-Def върха Съдържанието качество със скорост до 170 градуса без загуба на картина, и то положително има близо (но направихме спазват някои разграждане). За LCD все пак, ние сме изключително доволни, докато използвате Philips 42PF9831D способности.