Philips LivingColors – дъга лампа

Не съм съвсем сигурен, защо никой не се е сетил за това преди може би те имат. The Philips LivingColors лампа звучи като доста голяма трик
на първо – може да показва 16 милиона цвята звучи доста впечатляващо, но е, че всяко използване на никого?

Технически това е много хитър – той има четири големи светодиода в центъра му, които той използва за създаване на цветове – можете да регулирате нюанси ANDS настройки от малко дистанционното управление. Лампата е доста мощен и наистина променят стаи цвят – тя работи най-добре, когато се постави в близост до отразяващ бяла стена, но в рамките на 1 метър от всяка стена ще работи.

По принцип можете да го използвате за създаване каквото искаш цвят – хората често са установили, че някои цветове могат да предизвикат различни настроения. По целия път обратно до древните египтяни, които вярваха, че някои цветове имаше магически лечебни сили. Цветове вероятно осъществяване различните хора по различен начин, но тук е само част от предполагаемите свойства.

Blue представлява мир, хармония, единство, доверие, истината, спокойствие, тишина, – се казва, че е готино и успокояващо и отново изброени като много лечебни свойства.

Зелената представлява природата, околната среда, пролет, здраве и жизненост.

Purple представлява духовността, мистерия, трансформация – тя е трябвало да се насърчава креативността.

Червеното е най-топлият цвят в спектъра, и се казва, да донесе късмет от някои.

Ами дали смятате, че нещо от това или не – на Philips LivingColors лампа със сигурност може да промени настроението или Атмосферата на една стая. Той е много ефективен, както и генериране на практика няма топлина като нормална лампа би.

Има много приложения за тази лампа – можете да го смените с почти всичко, за да отговарят на настроението ви. Може би, когато слушате музика или четене на книга искате по-релаксираща фон. Някои хора също така съобщиха, че тя работи чудесно за промяна на усещането за компютърни игри – Мога да си представя можете да създадете всички видове ambiances ако използвате въображението си.

The Philips LivingColors Lamp е длъжен да бъде хит с всякакви хора – това е доста скъпо за лампа, но има някои добри цени, ако сте магазин наоколо – въпреки че често е на изчерпване на запасите.