PS 3 Slim – какво става дума тук

В 120 GB PS3 Slim е излязъл и изглежда невероятно. Неговите функции са черни и много лъскава направи очите привлекателни за всяка система за домашно кино. Всеки изглежда впечатлен от своя нов облик и стил, което го прави много продажби функция. И то е също и допълнителни функции, които имат хората впечатлен и казва, че е по-добре от оригиналната версия 2006.

Новият PS3 тънък, е 36% по-лек и заема 33% по-малко пространство, което означава, че тя не е толкова обемисти и тежки, както е било преди. Има една стойка, която струва около 24 долара, които могат да излизат с него, но много твърдят, че той е трябвало да дойде само с щанд в цената. Действителната единица има фантастична стабилност, която го прави по-надеждни, колкото ви постави в и извадете игри. Връзката е същата като на PS3 в миналото, че има само два USB 2.0 порта и 802.11b / г, без проекта.

The Rom BD диск могат да се местят и няма да т скреч игри или филми, които са страхотна новина за всеки, който завърши с надраскани и съсипа дискове. Системата има само два пъти скоростта и те са много главоболия при зареждане на игри, колкото изглежда да отнеме много време. The A / C кабел е налице основание щифт и работи по същия начин, както преди, кабелът все още работи с PS2 и лаптоп. Силата и изваждане на бутоните сега са в щракнете върху формата на мястото на стария чувствителни бутони с докосване. Недостатък на тази система е, че не можете да инсталирате на трета страна платформа, което може да бъде разочароващо за някои хора.

Новият PS3 тънък по-малко шум, когато играете игри или филми или просто си седи празен ход. То е тихо и спокойно като му предимство пред конкуренцията. Системата се предлага в нова по-ниска енергийна ефективност формат, което означава, че възможните часове, прекарани с вашата система включена в един ден действително ще струва по-малко … страхотна новина за сметки въглеводороди. The Блу-рей плейъри все още играе филми в голям цвят и детайл, но тя не отнеме повече време за зареждане, отколкото старата си система, което я прави една караница да получите филми и дори игри в и бързо. Новият тънък може да се форматира да работи с дистанционното на L Brava, но не можете да включите системата го използвате, точно и след като го натиснете до магазина Sony, не можете да използвате менюто, така че има няколко несъвършенства с използването му.

Изглежда всички обичат новите и подобрени Slim PS3, те обичат такъв, какъвто изглежда и се насочва към нов стил и лъскав блясък. Фактът, че това се пести енергия има еколози, така и родители работещи да ги вземете. То е по-тих и по-лек и заема по-малко място, които правят едно чудесно допълнение към всяка система за домашно кино. То е стабилен и издръжлив, така че по-малко игри ще се надраска, освен ако няма оставени извън техните случаи извън системата.

Единственият недостатък е, че тя изглежда да отнеме повече време да играят блу-рей филми. Но повечето хора не `т нищо против прекалено много, тъй като плюсовете внимание начин недостатъците със сигурност. Играчите няма да бъдат разочаровани с нов подобрен дизайн и нови геймърите да го използвате като първият им система ще бъде силно впечатлен.