QuickBooks хостинг облак хостинг алтернатива на десктоп разполагането на QuickBooks

QuickBooks хостинг решение сега се приема в голяма начин като опция производителността аксесоар за малкия бизнес. Причините да се отиде за Cloud хостинг вместо Desktop разгръщане на финансовите приложения произтичат от следните съображения:
• Лесен за управление на приложения
• Разходи съображения
• Малки печалби бизнеса с продуктивност
• Техническа поддръжка и отстраняване на неизправности
• Сигурност на данните
• Платформата Независимост

Ние ще се има предвид по-горе въпроси в детайли, но преди това разликата между QuickBooks хостинг в облака и десктоп базиран достъп прилагане.

Локално внедряване на счетоводен QuickBooks заявление означава, че приложението е инсталирано на всеки потребител, системата и прилагането действително извършва всички обработки, там себе си, което означава, че всичко на десктопа Индивидуална трябва да отговарят на конфигурации като RAM, процесор и дисково пространство за да стартирате приложението.
The хендикап, който възниква за Desktop базиран достъп заявлението се прилагат:
1. За всеки до градация на софтуер там може да ми изискване за ъпгрейд на настолни компютри, което се изразява в допълнителни разходи.
2. Настройка на защитата трябва да бъде конфигуриран за всеки плот.
3. Отстраняване на неизправности се отнема, тъй като трябва да се направи за всеки крайни потребители.
4. Най-голяма пречка произтича от възможността за достъп до приложението само на местно ниво, в рамките на помещенията.

Срещу този QuickBooks хостинг в облака позволява на приложението да се инсталира на сървъри на трети страни, облачността и потребителите могат да достъп до приложението като местен интерфейс работния плот.
Предимството на QuickBooks облак хостинг са:
• Прилагане и база данни е достъпна от всяко място, което желая чрез всеки онлайн връзка.
• Обща настройка на сигурността и отстраняване на неизправности е достъпно за цялата мрежа по този начин намаляване на цената на техническа поддръжка.
• Заявлението може да бъде достъпен чрез всяка платформа и браузъри.
• Най-голямото предимство на QuickBooks Solution хостинг е, че старият компютър са толкова добри, за достъп до приложението, тъй като обработката се прави в действителност на клауд сървъри.

По този начин, QuickBooks хостинг всъщност лостове облака технология за повишаване на производителността на малкия и среден бизнес. QuickBooks облак полза спрямо работния плот разполагане е:

Лесен за кандидатстване и управление: Не само общата политика за сигурност и настройка заявление за достъп могат да бъдат направени на клауд сървъри, нивото и степента OS достъп може да са предварително зададени. Най-важното е отстраняване на проблеми в реално време е възможно от Cloud мрежа в най-кратко време.

Икономически съображения: QuickBooks хостинг услуги означава, че малкият бизнес може да се купи по поръчка IT инфраструктура като готов разтвор. По този начин няма нужда от създаване на местни IT инфраструктура, поддържащите устройства съществува страна на клиента. Освен намаляване на разходите е възможно, тъй като крайният потребител спестява монтаж и разходи за техническа поддръжка.

Повишаване на производителността: QuickBooks хостинг услуги, също означава, че в реално време взаимодействие между различните потребители е възможно. Също Винаги по заявление за достъп означава, че потребителите могат да работят по своите файлове от всяко място те не желаят просто офис помещенията.

Technical Support: доставчиците на услуги облак се е посветил на експертиза за отстраняване на техническа която малкия бизнес не може да има, поради икономии от мащаба. Освен това, за отстраняване на неизправности помощ идва като част от QuickBooks хостинг услуга, без никакви допълнителни разходи.

Data Security: Локално резервно копие на важните данни е затруднен липсата на опит, за извършване на мониторинг и всеотдайна в работата за проактивно управление на данните. QuickBooks хостинг услуги, от друга страна осигурява ежедневно архивиране на данните, проактивен мониторинг на данните за онлайн заплахи и множество решения за архивиране на целостта на данните.