Sony PSP игра – Patapon

Идеята за комбинирането на ритъм-базирана игра игра на стратегия за игра изглежда малко странно AV първо, когато играта е асоцииран продуцент Chris Hinojosa-Miranda първо обясни концепцията: “Ти докоснете направи бийт използвайки бутоните на PSP-то и да контролирате своите племенни воини, за да изпълнява маневри. ”

това звучи ужасно сложно и не от вида на играта, която ще се хареса на много хора. Но разработчиците на Pyramid Studios бяха непоколебими и вярва в собствените си способности. И ние се радваме, че остава с него …

Patapon променя начина, по който гледам на видео игри, изкореняване базови концепции и напълно ги хвърлят наоколо, за да излезе с изцяло нов подход игрите ООН.

Разказват, че на Patapon са процъфтяващ хора, докато те бяха победени от злото Empire Zigoton. В играта, играе ролята на своя бог и да използват военни барабани за насочване на племето на края на света в търсене на “ИТ” – мистичен обект, който обещава да реши всичките им проблеми.

Както беше предложено, Patapon е “ритъм-базирани” игра. Всеки бутон на Sony PSP има различен ритъм, определено и комбинацията от тези удара ще ви композиране ритми. Точно така, ще се прави музика за насочване на вашите войници!

Играта бавно въвежда различни видове ритъм и действия, свързани с тях. На барабанни удара са придружени от вашето племе скандират “Pata Pata–PATA-ри”, създавайки уникална смесица от вокална хармония и барабани. Трябва да знаете обаче, че тези ритми ще се заби в главата си за много дълго време!

Различни ритми да ги изпълняват различни задачи и тя може да получи доста хипнотизираща. На първо място, контролиращо ритъм, докато също така разработването на стратегии за да победят противника си може да бъде малко предизвикателство в многозадачност. Въпреки това, от петия или осмия ниво трябва да свикне с баланс и да се подслушване своя път към нови атаки като професионалист.