време, за да се бори с тези 4г puzzlesc

пистолети. резервоари. камиони. бомби. хеликоптери. войници.

Това са само част от това, което ще видите по време на войната. И това са най-добрите продукти за събиране, ако сте във война и да се бори. Попитайте всеки човек, който обича всичко, което има общо с бой.

Повечето колекционери на такива имат вероятно почти всички видове стоки в тяхното събиране. Няма да има дистанционно управление единици. Ще има със сигурност също са тези, които се предлагат в различни цветове. Има и такива, които биха били в състояние наистина да изглежда като нещо истинско. Но това е много необичайно да се намерят един пъзел 4D в тази колекция.

Сред пъзели 4D, че може да се намери в продължение на Gadget Epoint, бойните позиции са един от най-якото в този диапазон. Пъзелите са с различни форми и в различни размери. И това, което е интересно е, че, точно както когато сте в битка и имате мисия, трябва да мине през трудности и пречки, първо, преди да може да бъде обявена за победител.

Това е, което най-4D пъзели предложим на хората. Човек може лесно да получите тези приспособления и да го добавя към своята борба колекция. Но това не би била пълна, защото всичко щеше да е на парчета. Вашата мисия е да се има притурка, която наистина ще бъде част от вашата борба колекция. И трудностите и пречките, които ще бъдат с ще бъде пускането заедно целия пъзел. Ще бъде победител, след като са в състояние да завърши изграждането на пъзела.

Там ще бъде много забавно пъти с тези 4D пъзели за тези, които обичам да съм в битка. Има около 22 до 35 броя за всяка борба пъзел 4D, така че трябва да бъде толкова трудно да завърши. Можете ще бъде в състояние да избират от различни модели на хеликоптери и бойни самолети.