най-добрият начин да се избере най-добрия стенен вентилатор

Към края на почти всеки пребиваване съдържа някаква климатик, то може да бъде централна климатична работи през цялата вашия дом или конкретни единици човек климатици в предварително определени прозорци в различни стаи. В случай, че са прекалено избирателно, в които мястото на един домакинството, които се разхладите, може да стане доста скъпо. Много добри решения на този лепкава състояние са Стенен фенове.

Цените могат да варират от просто под 50 долара корнер близо до $ 2,500 за толкова далеч по-сложни и уникални фенове стена. Те са в състояние да бъдат допирателна или не-допирателна в зависимост от предпочитанията си.

A TPI стенен вентилатор може да се монтира във всяка стая на нечии подбор, който изисква smidgen допълнително, когато тя се опитва да го охлади. Това двадесет инча Фен сигурност ще имат възможност да се подпомогне, че макар почистване определяне еднакво потребление на енергия и електрически разходи. С този 3 лопатки, моторни сачмен лагер обещава значително дълголетие с оптимална работа. И макар че този конкретен фен стена е без колебания той не разполага с люлка-действие ръка за неусложнена ъгъл позициониране и работи, който има два веригата скорост издърпване.

Повечето Стенен фенове са доста лесен за инсталиране и този един е имало отделни. С инструментите на абсолютния минимум, както и едно столче стъпка, ако монтаж извън досега, тя е трябвало да получи нито един момент, каквато. Съвет: електрически отвертки електроцентрали и електрически бормашини, за които нищо материя сила – създаване на скучна работа отиде по-бързо! Винаги е важно да прочетете посока производителя, преди да инсталирате стената ви фен. За много по-малко или никакви вибрации бъде положително да издирват родословни можете да го монтирате на.

Още един пример може да бъде Punkah Wall Mount. Това е тропически и Африканския мода фен с широки овални остриета палмови листа, които могат да бъдат разположени в подобни места като хотели, курорти и ресторанти … но това не означава, че не може да краси стената на трапезария нечия стая. Когато монтиран, този един-на-а-вид фен ще припряно люшкане от една страна към друга циркулира хладен бриз до всички части на милион в стаята, като те оставя уютен, като същевременно предлага едно докосване на изтънченост.

Вие ще искате да го купите в отделни сегменти и след това да ги прикачите един с друг. Разбира се, основният сегмент ще трябва да включва двигателя и след това в зависимост от размера и дизайн и стил на нечия стена вие сте в състояние да добавите някъде толкова, колкото човек пет секции. Той притежава пет звезден добра оценка на качеството, която има приятно, лесно мотора и е достъпен в античен месинг, полиран месинг и калай.

Ние всички разбираме, че с климатик, централно или не предизвика сметката за електричество да се покачва. След като стена фен само малко от тези разходи често се отлага. Тук ще намерите случаи, че тя може да бъде много по-високо цената да получите стенен вентилатор от който да го замести счупени климатик прозорец.