PANASONIC TX-l32s10b преглед 32-инчов Full HD LCD телевизор

Panasonic е добре известно за производство на качествени телевизори през годините. The Panasonic TX-L32S10B е един от нейните предложения в 32-инчовия клас. За тези, които търсят достоен TV LCD, те могат да намерят този модел да им хареса. Има редица от функции и опции в менюто за управление, които дават частни лица по-добро качество за крайния HD или High Definition преживяване. Научете повече за наличните функции и как други потребители оцените този продукт.

за PANASONIC TX-l32s10b

The Panasonic TX-L32S10B е част от серията Viera. Това е LCD телевизор с HD или висок потенциал за разделителна способност, така че можете да очаквате да имат отчетливи и ясни образи, които носят на кино право в къщата си. На екрана се измерва пълен 32 инча. Въпреки че в момента има по-популярни 42 или 60-инчови телевизори, това също е чудесен избор за тези, които се нуждаят от настройка в спалнята или в други области на къщата. Телевизорът е с дисплей формат 1080p, както и резолюция от 1920 х 1080. Можете да получите подробни снимки всеки път, като се има предвид, че това също има широкоекранен форм-фактор и съотношение 16:9. Ъгъл на видимост е 178/178. Що се отнася до свързаност, HD Ready телевизор има компонент вход, композитен, HDMI, D-Sub, VGA и S-Video. Можете също така да получите вграден тунер, две тонколони, с всяка от които има 10 w на властта.

Първото впечатление

От външната страна, на Viera TX-L32S10B има много приличен външен вид. Най-много потребители, че на финала достатъчно лъскава, плюс дъното има нотка на показност. Що се отнася до естетиката е засегната, няма нищо много специално за телевизията. Това е един добър и достоен телевизия за втори пазар стая или за това, че имате основната TV във вашата стая за развлечения. The вграден тунер може да бъде много полезна в пъти. Що се отнася до връзки, TX-L32S10B има всички основи, че да можете лесно да свържете различни мултимедийни устройства като DVD плейър или видео игра конзола.

още отзиви

Широкият ъгъл ви позволява да гледате на телевизора почти на всеки ъгъл, без да е необходимо усукване или ротация. Има много по-малко наситеността на цветовете и по-висок контраст в сравнение с гледане на други видове LCD телевизори. В контраст е много уважаван, плюс резолюция ви позволява удобно да гледате филми или да видите снимки. В аудио е склонни да бъдат несигурен на моменти, но повечето зрители вече очакват под средното звук с този вид настройка. Разнообразието от основните връзки го прави много гъвкави и полезни. The Panasonic TX-L32S10B обикновено се оценяват между £ 350 и £ 500, в зависимост от вашето местоположение и източник. Можете да поръчате онлайн продукт или да го намерите в определени търговски обекти. Можете също така да получите ръководство с пакета.

цялостна оценка

Като цяло, повечето хора смятат, че Panasonic TX-L32S10B достоен покупка. Gaming може да си най-полезен актив, тъй като можете да получите богати цветове и добро насищане всеки път. Можете да срещнете някои проблеми, когато се опитват да се свържат с телевизора чрез вашия персонален компютър или лаптоп, тъй като не може ефективно карта в съотношение 1:1. Позицията на високоговорителите е идеален за повечето потребители, въпреки че някои намират за добавяне на съраунд звук по-полезно за тяхната настройка. Резолюцията е много добра и няма доклади на TV замъгляване или като мигащи подсветки, каквато. Цената му може да се окаже една от най-големите му недостатъци, но твърди и с други в същия клас. Като цяло, това прави приличен втори телевизор в къщата. Най-много потребители го оценят 8 от 10.