Samsung Le серия 32c450 преглед

Живеещи по-специално внимание вземете предавания, които включват някои стандартни предавания дефиниция баскетбол, на Samsung 32C450-LCD прави доста добре. Революционната 32C450 от Samsung включва най-новите и най-добрите качества, които марката очаква да позволяват Samsung конкурират с клас А компании. Смущения в картината, дори и в най-сложните или опушен сцени, са потиснати много добре и текстури точно като тонове на кожата убеди. Аудио високоговорители функционират много добре, собственик на тегло и способността да се надява при условие че тяхната стойност.

Покажи ръбове от филми с висока резолюция са по-ясни и подробни. Черно детайл е съвършен, търси много по-дълбоко, както и тъмен в сравнение с почти всеки телевизор преди, като дори и сега откриват необходимата детайлизация. Ние ще откриете, че е трудно да се повярва Samsung може да намерите иновативна LCD с изненадваща разлика през последната изключителна селекция; и добре, че има. Samsung е най-новата гама от телевизори са най-вероятно най-доброто, което някога е знаела. Разбира се, че заплащат такса за това Samsung LE-32C450 TV, обаче в случай, че е възможно да приемете, че допълнителните разходи, вие определено ще бъдат щедро възнаградени.

Аудио системата се открояват също звучи рязко, балансиран, както и организирани. Не е лесно да предоставят изображение предаването този конкретен размери, но LE-32C450 LCD създава солидна хладно оръжие. Това определено е най-вече без смущения и има способността да произвежда точни, цветни снимки. Подробности определено е чудесно остър и дори добри намерения, въпреки че бързото движение и текстури са изключително ефективни. Черни превърна в леко мътна при странични градуса, но направо изглежда добра наситен сделка. Смятаме, че анти инженеринг отблясъци излезе в панела телевизията създава много от слабост затруднения с оцветители корекции и изключване зрителен ъгъл. В движение, на LCD е качеството на картината е просто изумителна.

The Hi Def дисплей с Blu Ray, както и излъчване с висока разделителна беше рязък, силен, както и прекрасна като през цялото време, но уви на дисплея не изглежда толкова тежък, тъй като някои от по-добрите снимки сме разгледали в момента. Само за LCD все пак, ние сме изключително доволни, докато използвате Samsung-32C450 функциите на телевизора. Цвят информация е бил оживен засега няма непреодолими с висока дефиниция филми. Без значение какъв филм ви разгледана да намерите постепенното разпадане на тъмните нива, както и контраст от страна виждаме ъгли, започващи от 50 градуса.

Дистанционното управление допълва телевизията има също така чист, удобен дизайн. Samsung напълно се възползва от шанса тук поради неговата планировка и ние всички се чувстват те поставят своите собствени пари в абсолютно точното място. Всеки се насладите на дизайн и усещане на LE32C450. Въпреки че телевизията е определено по-големи размери в сравнение с обикновен LCD, защото на своя интегриран платно, стойката и панела пуснати на повърхността на платното, е наистина модерен ръба.

Най-често това LE-32C450 LCD наистина може да постигне своите обещания. Наслаждавах се на качеството на изображението значително от средата и отпред и в крайна сметка е не може да се намери на преработка проблеми на LCD изложени в тестове HQV. The Hi Def картина изглежда прекрасно от средните гледане разстояния (7-17 фута) и също така сме изключително намерено изображение замира заедно с тон загуба на може би най-екстремни гледане ъгли. Samsung заявява, че клиентите трябва да могат лесно да видите с висока разделителна върха филмов материал качеството на близо 170 градуса без качеството недостатъчност.