Защитете Ebook читателите със защита на екрана и случай

Това е също толкова важно да се защитят Четците с защита на екрана и така, тъй като тя е да защити всеки друг преносими устройства, като например вашия iPhone. Както електронни четци като Kindle на Amazon и Sony четец са станали по-популярни, вълна от аксесоари също е яздил на тази вълна от популярност. Сред по-полезни от тях е най-разнообразни дела и капаци за защита на екрана и случая на тези електронни книги читатели, въпреки че някои са по-полезни от други.

Един от недостатъците на големи екрани, които понастоящем се използват в много устройства е, че те са много податливи на надраскване, и това може да се намесва с лекота от тях четене. Тъй като тяхната основна цел е да се чете, а след това не е чудно, че хората се обръщат към защита на екрана като съществен, и съдебната защита като вторична защита. Като цяло и двете ще се съберат, въпреки че е възможно да ги закупите отделно.

защита на екрана

Добра защита на екрана трябва да направи повече от това просто да предпазите екрана от надраскване. Тя трябва да е възможно най-дискретен, а не само изглежда почти невидима, но и подобри качествата на първоначалния екран. Вземи IPAD, например. Това не е специален електронен четец, но мултифункционално устройство предназначен също за игри и гледане на видео. Следователно има сензорен LCD дисплей, който е предмет на отблясъците: не толкова добри за четене на електронни книги.

Същото може да се отнася и за други е-четец екрани, така че при купуването защита на екрана не трябва да се има предвид защита от надраскване, но и против отблясъци свойства, които не пречат на яснотата, необходима за DVD-та и игри. Това е за IPAD, разбира се, и може да има различни фактори, за да помисли за Nook или Kindle. Например, както е описано в статията “Как да се подобри своя E-Reader с най-добрите аксесоари”, Книгата Patagonia дело дава перфектна защита за Amazon Kindle – този случай е еко-съзнание рециклиран полиестер черупка, функционален и модерен избор (dbReaders).

Има няколко добри протектори екран на разположение за специален електронни четци, сред тях ClearTouch Boxwave се продава от $ 10 до $ 30, но трябва да се пазете от много евтини протектори под 5 долара, че може да не предлагат много защита – възможно срещу пръстови отпечатъци, но не много друг! Две части на екрана протектори са добри, това, че един предлага добри антирефлексно свойства и също така ще Защитете Ebook читатели от драскотини и прах.

При защита

Screen протектори защита на екрана, но не Защитете Ebook читатели от увреждането на делото или на електрониката трябва да бъде изпуснат или удари. Защитни случаи са достъпни за повечето марки на електронен четец, някои от алуминий и други от пластмаса или гумирани съединения. Ако работите в тежки условия или където си електронен четец може лесно да бъде предмет на изпускане или удар по някакъв начин, на алуминиево покритие би било най-добре.

The Case Guardian от M-Edge предлага не само защита от удар, но и хидроизолира си запаля на дълбочина до 1 метър. Той изолира всички бутони, но все пак дава възможност да го прочете и да използвате функциите. Това се дължи на старта в най-скоро (пролетта на 2010). В същия магазин предлага няколко различни случаи в кожа и неопрен за Sony електронен четец, на Nook и също на IPAD.

Кожени калъфи предлагат добро качество чувствам към вашия е-четец и се предлагат в няколко цвята, и неопренови капаци предлагат възможност за ярки и фънки цветове и също са на разположение в “универсална” модели, които отговарят на повечето размери на четец.

е-четец ръкави

Алтернатива на е-четец настилки са ръкави, когато читателят се плъзга във втулка, така че да е напълно защитена само с едната страна отворена. Те страдат от недостатъка, че устройството е изваден от ръкава, когато се използва, и следователно вече не е защитен, но предимство е, че се предлага по-голяма защита от случая, когато не се използва.

Наказанието за които не използват някаква форма на защита случая е, че инцидент може да доведе до вас губи цялото съдържание на вашия е-четец, както и ако не сте на резервни копия на вашия компютър, тогава можете да загубите значителна сума пари. Също така, липсата на защита на екрана може да се окажете с вашите книги е много трудно да се чете, защото голям брой малки драскотини ще разпръсна светлината и да направи екрана изглежда много скучна до степен, че да може да стане недостъпна.

Трябва Защитете Ebook читателите със защита на екрана и случай да запазят чисти свеж вид. Случаите и калъфи са лесно да се сменят по-ниска цена, но не и първоначалния екран, а не самият електронен четец – така не се прави компромис устройството и съдържанието му в името на една сравнително малка сума пари.