което телефон за вашия дом офис-PLANTRONICS CT12 преглед

При настройка на домашния офис с нов компютър, факс апарат или може би дори на копирна машина, не забравяйте да изберете правилния телефон. Вашият телефон ще бъде вашата връзка с външния свят и шансовете са, че ще се разходите много време върху него.

Ако някога сте се опитвали да работят с компютър или друго офис оборудване, докато използвате телефона, знаеш ли какво разочарование може да бъде. A свободни ръце телефон е един елемент, който е от съществено значение. За щастие, има много свободни ръце телефони, за да изберете от.

Един добър избор би могъл да бъде Plantronics CT12 Безжичен телефон слушалки. The CT12 2,4 GHz DSS модел е с размерите на пейджър и е снабден с кабриолет слушалките. Този дизайн дава възможност да правят и получават обаждания със свободни ръце, докато работите или да пътуват. Слушалката поддържа безжична връзка към база, която се включва в земя линия жак.

Страна Задайте CT12 е благоустроена и стабилно. Неговите “малки размери 3 1/4” х 2 “х 1” направи перфектно джобен размер. Дисплеят е с три линия, LCD подсветка. Клавиатурата The CT12 е проста за използване, но малките бутони изглежда малко неудобно в началото. Един от проблемите е щипката: тя позволява на телефона да падне. Това е най-добре да го носите в джоба си.

Леката слушалка може да се носи над ухото или по главата. Всяка позиция е удобна, но повечето хора предпочитат по главата. Тя просто се чувства много по-сигурен. The CT12 има функция, която производителят нарича “Firefly”. Това е малка червена светлина в края на микрофон, който мига, за да позволи на останалите да знаят, че телефонът е в употреба.

Качеството на звука, входящи и изходящи, е много добра. Технология шума на микрофона отказ помага за премахване на фоновия шум, като климатици. Обхват на CT12 е 100 FT. от основата. Можете да се разходите около къщата си, в гаража или дори извън без загуба на рецепцията. В литиево-йонна батерия осигурява 5 до 6 часа време за разговори или 14 дни режим на готовност.

The CT12 се предлага с всички стандартни функции: бързо набиране, телефонен указател, който има достатъчно място за 100 номера, изчакване на повикването, обаждащия ID и набиране верига. Chain набиране ви позволява да съхранявате номера, които са след обаждането ви свързва, като разширение или номера на сметки. Не е говорител телефон обаче, тъй като CT12 е предназначена за ръце безплатно ползване.

Един протест, е случайна намеса безжични компютърни мрежи. Този проблем може да се преодолее чрез натискане на бутона за избор на канал. Алтернативно, можете да смените канала на вашия безжичен рутер.

Като цяло качеството на CT12 е много добра. Това е телефон, който може да отнеме много от наказание. По всичко личи, че това е добра покупка.