на Samsung LN46B750 46-инчов LCD телевизор

В Samsung LN46B750 в 46 инча е един от най-добрите стойности на HDTV в това е класа. Осигуряване на 150,000:1 динамичен контраст, и силата на последно Auto Motion Samsung и 240Hz технология, съчетана с митичния награда технология на Samsung с висока резолюция TV отнема картина определение и домашно забавление на съвсем ново ниво.

The LN46B750 е един от най-плавните TV LCD някога. Като се започне с по-голяма от стандартната четиресет и шест инча телевизионния екран с резолюция 1080p и пламнал бързо 2ms време за реакция и смесването му с 240Hz на мощност, дори при бързо движещи се картини, като например компютърни игри, спортни събития и екшън филми не представляват проблем. Тя едва не изгубва на снимката размазване и трепкането изображение, което порази някои от по-ранните модели.

The Auto Motion и създава плавни преходи от кадър в границата и произвежда остър, подробна и невероятно напълно ясна картина, която изглежда толкова естествено, че ще се чувстват почти героите в едно движение ще скочи от телевизионния екран и оживяват точно там във вашата хол.

DLNA свързаност ви позволява отдалечен достъп до личните си персонален компютър на медиите, така че можете да изтеглите видео, музика или снимки. И Картина в картината (PIP) режим ще позволи лесен и удобен, едновременно гледане на телевизионни програми или източници съдържание от персоналния компютър.

Medi2.0 технология на Samsung ви позволява да се насладите повече с InternetTV която произвежда съдържание чрез Yahoo, Flickr и други онлайн телевизионни източници Thru джаджи на екрана. Включена е и библиотеката със съдържание, така че можете да се насладите на предварително заредени рецепти за готвене, фитнес и здраве упражнения, и много повече.

Плоският екран предлага по-широк ъгъл на гледане, така снимки и цветове няма да има нарушаване независимо къде в стаята ви шанс да се седи. Можете да видите снимки, тъй като те би трябвало да се види. LN46B750 Samsung също е съвместим Energy Star, затова помага на околната среда, като се опитват по-малко енергия и са по-енергийно ефективни.