пионерни себе DIR800C слушалки напредна акустични снизхождение по-малко на cable_

кабелна безплатен аудио технология

Възможно ли е притесняван от висящи кабели на слушалките? Вероятно вие също сте имали същия проблем имам, когато ми Iphone се разпадна, докато бях в автобуса чакат ми спирка. Кабелът се хваща на работа в чантата на напускане пътник до мен, които влачат на устройството. И бедният ми телефон страда от толкова много нулата. Сега, позволете ми да споделя с вас за безпроблемно и без кабели Pioneer SE-DIR800C че те пощади от подобно нежелано преживяване. И това е много оперативна до 26 фута идеални за дистанционно аудио предаване и приемане.

съраунд звук механизъм

Страхотна новина за можете да се отдадете на допълнително безжична функция! Наистина, Topnotch слушалки предоставим най-доброто от двата свята с безжични технологии съчетани с мощен аудио система. Разбира се, можете също да оцените превъзходно аудио разпространение заедно с безжична свързаност. В интерес на истината, Pioneer SE DIR800C функции съраунд звук технология, която излъчва естествена аудио качество и шумоизолация. Хубавото е, че можете да се насладите на състоянието на най-съвременните акустика. Не само, че в допълнение, той улеснява най-продаваните Dolby Digital технологии, които със сигурност няма да ви разочарова. И устройството се гордее от екстравагантни виртуални високоговорители да не се отбележи, предимството многоканален. Виж много по-съраунд звук на данните мнения пионери себе DIR800C.

достъпен набор от контроли

Това е страхотна новина за вас могат да се възползват от щедрата си контроли в стаята. Да, можете да го направите лесно благодарение на множество ключове, включени на устройството. От своя страна, че не е нужно да се подчертае, от намирането на съответните бутони само да регулирате силата на звука. Този път можете да направите тази задача незабавно с пионерна слушалки себе DIR800C безжични лесно достъпните ключове като удобен вграден контрол на звука. И вие можете да персонализирате допълнително акустичната снизхождение. В интерес на истината, можете да се възползват от незадължителните виртуални стаи, които доставят отличителен звук изолация. Какво е още по-интересно е, че можете да се възползвате в уникалните възможности, капацитет, като например малки, средни и големи виртуални стаи оттам и диференциране система за изолация. Какво повече може да искате?