Xerox е хонинговане на центъра пазарни данни замяна IBM. Услугата е everything_

На първо място, това, което е център за данни?

Един център за данни, също така известен като компютърен център е съоръжение, системи за отглеждане компютърни и свързаните модули за цяла телекомуникационна платформа и системи за съхранение.

Какви са предимствата на център за данни?

Една компания може да обедините различните обезщетения при преместване на иновационен модел за подкрепа на ИТ. Без много прекъсване има измерими икономии на разходи, които се предават чрез администрацията намаляване и управление на предприемането време допълнителни служители. От оперативна тя осигурява по-гладко протичане на бизнес среда.

Xerox срещу IBM

Xerox е да изпревари IBM по отношение на решаването на консолидацията на ИТ решения в Тексас. В тази статия ще предадат кратко резюме на признаването зад проекта Xerox за подмяна на IBM.

Историята на изображението на Xerox отдавна се свързва единствено за копирни и печатни маса, въпреки че всъщност разработени други технологични постижения в компютърната задвижвани света. Xerox се очертава като страна с висок профил възвръщаемост, тъй като заменя IBM, тъй като управлението на бизнес услуги; състоящ се от консолидация и осъвременяването на компютърна инфраструктура за Тексас.
По този повод, IBM не е успяла да изпълни договора си и си е отворен за потенциална заплаха. Xerox на използвам тази възможност не само да представляват себе си като хардуер доставчика, но не като договор за услуги партньор за държавата.

Вследствие на Xerox също спечели $ 54,000,000 шест години договор да ставам на Texas “маса печат и пощенски услуги. Тази услуга, тъй като ние знаем, че вече се провежда като партньор на IBM в рамките на предишното споразумение.
Xerox също обяви, че те ще работят около 700 души да работят върху развитието, над увеличен размера на това, което IBM е доставено. Държавата смята, че задачата ще заемат в повече от 500 дългосрочни работни места, дори и след завършването му.

Въпреки че Xerox е 20 милиарда долара оборот на дружеството с близо 140 000 служители, техния профил като IT услуги компанията е високо класирана една, в сравнение с първоначално известен IBM в този пример. Xerox е най-известен за портфейла си на управление на документи, изображения и графики специализация и устройства за печат. От друга страна, технологията страна е съчетана с услуги за управление на бизнеса.

е-решение да обедини силите си като продавач на мултифункционални устройства на Xerox, които са се увеличили нашето техническо ноу-хау на техния продукт и са в състояние най-лесно да се покаже на клиента как да си взаимодействат с потребителския интерфейс. E-решения са съдружници работното място технология в управляваните печатни решения в подкрепа на вашите бизнес нужди.