РУ самолети са лесно да се лети, съм наруши банката и може да ви даде часове забавление.

Изграждане и полет на RC самолет сега е много популярен пас време и не е хоби, че имате нужда от инструктор да ви научи как да лети RC самолети. Всичко, което трябва да направите е да изберете най-подходящия самолет и има много истински “начинаещи” самолети, и само отведе до небето и ще е като карането на колело не само на пода, но в небето! A флаер модел началото винаги трябва да бъде по-евтино страна, можете да отидете за по-добър, когато имаш по-голям опит.

The Soarstar е добра, всички около RC Plane да започнат обучението си с. Тя е много стабилна и направени от пяна, и е доста лесно да се поправи с лепило, ако тя се повреди. Той разполага с настройка тласкач проп; който защитава проп от повреда по време на трудни разтоварвания. Също така планер Northeast Husky има справедлива стойност на двустенен, и е добър Самолет треньор.

какви типове на РК самолети са на разположение?

– Електрически Rc Самолети ви предоставим най-лесният и бърз начин да започнете, техните достъпни цени и наличности ги направят голяма атракция за всеки начинаещ пилот, който не иска да разбие банка.

– Газовите RC самолети ви даде повече на тръпката от електрическите равнини, и която може да развие голяма скорост във въздуха, въпреки че те трябва да се вземат малко по-сериозно.

– Мини RC самолети са чудесен мисълта за вътрешни летящите ентусиасти използват нормални вътрешни равнини на модела, различни комплекти ги променят с използването на микро двигатели, приемници, акумулатори и мотори.

– Микро RC самолети започват да се появяват в много хоби магазини, причината е, че компонентите радиоуправление стават все по-малки, по-леки и по-евтино да се произвежда.

Ето списък на някои от най-популярните самолети RC, достъпни от начинаещи до по-напреднали самолети самолети.

микро флаер мощност закрит мини RC електрически самолет

В момента това е най-малката в масово производство в света радиоуправляеми самолети! С размах на крилете си само на 9 инча и с елипсовидно извити многостенни и запоен в крилото тази дребничка равнина има невероятна маневреност. The двуканален радиопредавател управлява руля движение, газта, а също удвоява като зарядното устройство. The Micro Flyer може да лети в продължение на 6 минути с едно зареждане и ще може да лети този самолет на закрито или открито. Радвайки се на дължина от 8,2 инча и тегло от само около 1 унция (29 грама), този забележителен, недвижими радиоуправляеми самолети ще ви донесе часове на летене забавно и може да лети почти навсякъде с над сто и петдесет фута диапазон .. Този иновативен дизайн го прави идеален за начинаещи и любители, така и с няколко лесни стъпки, за да се получи това Micro Flyer във въздуха!

RC Разстояние орел б-52 електрически 2ch RTF самолета 757-b52

Това е готов за полет самолет с двоен електрически двигатели (4 двигатели общо) позволява се научи да лети много лесно и забавно. Всичко, което трябва да се получи това самолета е включена освен батерии. Това е голяма равнина за всички, включително първия флаер време. Той идва с презареждаща се батерия.

х RC UFO летяща играчка

The X UFO е един от най-горещите и най-отличителната летящи обекти са достъпни в момента. The X UFO включва последната технология малка буква, която идва с несравнимата система за електронно управление. Тя използва мощни електрически мотора с две двойки противоположно въртящи се витла и изобретателска жироскопи за невероятна стабилност. Изработен от ултра леки въглеродни влакна и ЕНП пяна, той може да лети до 300 фута на закрито или открито. The X-UFO разполага с 4 канала пропорционално управление, радио, и с Digital Radio 4 CH можете да контролирате всички аспекти на полет, газта, тангаж, крен, и отклонение от курса! Тя също има впечатляваща гама от над 300 радио краката, което означава, че може да лети на открито на спокойни дни до границите на ясно visiblity.

Cessna 182 мащаб RTF 4 CH RC електрически самолет

The Cessna 182 RTF 4 от ParkFlyers е истинска скала готови да летят 4 канален R / C самолети. Привлекателно изглежда направи тази супер реалистичен във въздуха. Този впечатляващ самолет е супер стабилен и може да поддържа полет на супер ниски скорости, които позволяват на начинаещ да овладеят полет механика с лекота. Като начинаещ флаер научава, че той може да натиснете Cessna 182 до по-бързи скорости до 50 mph! Той може също така лесно да се свали от всяка гладка повърхност на скалата си колесник. Изработени от високо съдържание Styro-пяна за допълнителна издръжливост. Задвижван от висок въртящ момент 480 7.2 V електрически двигател и 8.4 волта 1000 nihm батерия, която може да осигури до 18 минути полет между всяко зареждане с обхват от около 2500 фута Едно бързо зарядно устройство за пълно зареждане на батерията на само 4 часа. Можете да получите 3 Канал FM радио, батерия, зарядно, резервни Propeller, Motor включени и предварително инсталирана. Трите канала ви дава контрол на перото на руля, Асансьор, Throttle и елерони. Само 8 АА батерии за предаватели са необходими.