най-добрата продажба на 42 инчови телевизори течни кристали

42 “Течни кристали телевизори стават много повече и допълнителна препоръчителна тези дни, се дължи на факта, че има много, които искат голям дисплей, но не разполагат с пространство за няколко в гигантът телевизори, които са там. Голям дисплей екран телевизори са много по-високи цени, и най-вече защото 42 “са започнали да пристигат в разходите, някои от $ 500, този измерения става далеч по-разумни цени.

Сред най-големите производители на 42 “монитор телевизори, Phillips, LG и JVC продължават да се открояват, а не само за предпочитаните функции, но цената, както добре. Има различни други производители, Viewsonic, Toshiba и други, но доста на тези, които са по-високи по стойност, и имат точно същите характеристики, които са по-евтини модели. Точно тук наистина са няколко с горната разумни цени на производителите на 42 “Течни кристали телевизори показваме около днешния пазар.

Top от списъка за достъпност може да бъде Philips 42PFL3704D/F7. Този лесен за използване телевизия всъщност е пълна снимка 1080p решение, което може да бъде изключително остър, и има Pixel Plus HD инженеринг двигателя, и 29 000: един процент разлика. Тя също има три HDMI порта, така че ще бъде в състояние да се свърже многообразие от различни външни устройства към него, например Blu-рей плеър, видеокамера или видео игра платформа. Тя е с по-висока максимална система качество на звука, и това наистина е малък, но мощен достатъчно, че ще можете да го използвате с по външни озвучителни системи. The сериозно хубав въпрос за този звук на тази система е, че тя е автоматизирана овлажняване функция, така че в случай, когато гледате програма, заедно с търговската пристигне, тя не ви духне на една седалка. Тази функция е всъщност едно нещо всеки телевизор, без значение какво размери или модел, наистина трябва да включи. Тя се продава за само 518 щатски долара в повечето търговски обекти.

Един различен разумни цени 42 “дисплей с течни кристали ще бъде LG 42LH30 HDTV. Този плосък дисплей с течни кристали телевизия също се състои от 1080p шоу, за HD гледане. Не само пък притежават 16:09 разграничение процент, но също така и на 3D Y / C филтър гребен за превъзходно фотография отлично. Можете също така да получите порта за аксесоари, а таймерът за автоматично изключване, както и родителски блокира функцията така че да са в състояние да контролира нещо, показва, че децата ви погледнете, дори и да не са там. Той също идва стандартно в черно, който е с дистанционно управление. Тази единица е обикновено открили в най-ниската $614.

The JVC LT-42P300 дисплей с течни кристали Тели е допълнителен отлична покупка, и се състои от всички точно същите възможности, споменати по-горе, но също така има редица екстри едно друго не е нужно. Един от тях е наистина люлка от I-Pod докинг станция, заедно със синя дифузьор за по-малко трудни за гледане. Той отговаря също така заедно със стандартните оценки на Energy Star, има Избираеми режими за двете на дисплея размери, но също така и за вградената си в съраунд звук, и има пет различни портове за кука всички необходими електронни приспособления, като си блу-рей плеър , игрални конзоли и видеокамери. Това устройство се продава за около 800 щатски долара само в много търговски обекти.

Възможно е да попаднете на тези и няколко много повече обекти в много магазини, както от местните дилъри, електроника, както и он-лайн. Въпреки че може да се разкрие по-ниски цени, заедно с по-голям избор с онлайн търговците на дребно, ще трябва да проверите цената на корабоплаването и фактор, който в, както добре. Има няколко местни магазини, които имат върху нетните сайтове, а също така може да се намира някои от тези, които ще се изпращат от мястото за съхранение за напълно безплатно, което ви спестяват много пари от удължения пробег.